Trodde jag aldrig..

Sitter nu hemma efter ett nattpass! Trött men kan inte sova :p.

Max sa precis att igår så träffade han Liams uppfödare. Han sålde en gps till dem och berättad eatt vi hade köpt en katt hos dem, och att han är en underbar katt. De berättade att de hade en ny kull på 10 veckor om vi va intresserade. Han sa att han skulle tänka på det och prata med då mig om det :P, som han gjorde idag nu när jag kom hem!

Han hade gett sin facebook till dem så att vi kunde se kissarna och guuud så söta dem va. Långhåriga jävlar! En svart som liam fast långhårig och en ljus.

Vi ha disskuterat om detta och om jag står för de mesta av kostnaderna för den katten så kan han tänka sig att ha en katt till! FATTA ni en katt till!!! Han sa ju innan att det inte skulle bli en katt men nuuu nuuuu ha han ändrat sig!

Vi ha skickat mejl om dem skulle kunna kolla upp va det är för kön på dem. Vi vill ju helst ha hane! Inte så att det är fel på en hona, det är bara det att är man uppväxt med hane och att det ha gått så bra så håller man sig till det, eller iallfall jag!


shopping

Ahhh pengar bara rinner ifrån mitt bankomat kort. Igår handlade jag lite kläder ifrån nätet, samt Max köpte singstar till mig som jag ville ha (dock få jag betala det) och idag skulle jag till ungdomsmottagningen och förnya mitt recept. Gick i lite affärer, slank det med saker hem samt lite på systemet! haha

usch.. nu få jag hålla mig!


julafton i bildform

Jobb 9-13

 

Tomte på jobbet

 

 

 


Vad jag fick i present

Ha ju inte sakt vad jag fick i present när jag fyllde år! Ha inte foto på typ något så jag berttar istället vad jag fick!

 

  • Ljusstakar
  • Sängkläder
  • Trisslotter (vann 25 kroner)
  • Pengar
  • Tjej middag
  • Glas
  • Linne
  • Klocka
  • Batterigrepp
  • Kattlåda till Liam
  • Ögonskugga

 


Julklapparna!

Här kommer bilder på vad jag fick

(okej miniplattången va inte julklapp, men fick den bara någon dag innan av max hihi)

Kamera väska av Max

Blixt av mamma och pappa

Batteriladdare plus batterier (använder till blixten)

 


Så mörk är natten

Igår firade vi jul hos mamma och pappa. Mina bröder samt deras respektive. Mysigt och kul. Dantes första jul också ^^! Max kom sent på kvällen en liten pytte stund.

Fick fina julklappar så jag är nöjd. Ska lägga in foton på det nu så jag kan visa (: Ska också lägga in bilder som togs igår. Sen har jag bilder från min 20 års som jag ha kollat igenom hehe. Måste också fixa, gick inte en gång när jag skulle göra det.

(bild från min 20 års dag)


Ho ho ho

God jul alla. Idag jobbar jag från 9-13.00 sen tar jag bilen och brumma mig hemåt för att hämta Liam. SEdan ger vi oss iväg till mamma och pappa och firar jul med familjen!

Dagarna efter

Dagarna efter min födelsedag. Hm igår va det sleetsamt :P Bakfull JA tack!! Hade jag roligt? SOM faaan.. Hade så jävla roligt med vänner och familj. Jätte lyckad kväll och det tyckte dem flesta så det va ju bra puuh. Dock va jag inte bra på att hålla tal som jag sa:O haha.. pinsamt!

Bilder kommer. Ha bara sett bilderna från min lilla kamera som jag hade med mig till krogen. Minns ju fan knappt hälften. Väldigt fiina bilder ^^ så nyfiken på min systemkamera vad som finns på den!

 

Dags att göra maat


Hipp hipp hurra

För lilla mig på min 20 års dag =D

Brum....

Här donas det och bankas det! En som är här och håller på att lägga golv i data rummet samt hallen.

Själv ligger jag i soffan med datorn i hösta hugg. Titta lite på små serier och latar mig haha. Inte gått ut och tittat hur långt han har kommit. Få bli lite senare, vill inte störa

Låt mig bjuda på en gammal bild på när jag lagade pannkakor.. (Bara för att jag är hungrig)


tyngd

Önskar att ett litet mirakel skulle kunna hända snart! Orka inte mer

Jobbe dags

Snart dra mig till jobbet. börjar jobba 13.30 men tänkte gå vid ett för vet inte hur lång tid det tar att gå bort dit :P .  Ska börja fixa mig nu. SItter fortfarande i morgonrock ^^

ett bad

sitter just nu och ta ett bad! sååå skönt och avslappnande.

Vi ha fått igång vårt trådlösa nu så det är ju bra.

Jag och mamma ha beställt mat till min födelsedag idag oxå. Blev lite dyrare mat  mix buffé. Sen ska vi baka i veckan o handla lite saker som dukar o sånt


Länge sen!

Nu har man inte varit inne på jätte länge, men det är ju så att jag ha ju flyttat och idag fick vi internet! Funkar fortfarande inte att blogga via min mobil och jag ha inte heller orkat fixa det. Tagit jätte mkt bilder här borta hur det har varit och blivit. Vi är inte riktigt klara ännu men mycket ha hänt! Alla tapeterna är uppe pch på söndag ska det läggas golv här i hallen och datarummet.

Borrat upp lite saker idag och hämtat golvet så de är gjort. Imorgon ska Max titta efter en router så vi kan ha trådlöst internet. Saknat min dator tihi (L)


RSS 2.0