.


Our song

Ni MÅSTE lyssna på denna. Så JÄVLA bra alltså! Fastnat på mitt huve

 

Our song

 


Lärt mig

Idag har jag faktiskt lärt mig en sak till inom Ps nämligen att få slät hy snabbt på en bild.

Kommer säkert bli bättre på det med tiden men såhär blev det på första bilden

 

=


Jump


Slutat

Nu har man slutat och hunnit käka lunch (: Pannkakor höll Max på med när jag kom hem mums**

 

Nu blir det att "plugga" lite photoshop sen få vi se vad som händer!


Måndag 28/2

Jobb idag 7-13-30

Tänk vad tiden gå fort alltså! Redan slutet på denna månaden. Hoppas dessa månader innan sommaren går lika fort. Så att sommar jobbet kan börja och att man vet att man få ut rätt så bra lön. Denna som kom nu va jätte bra men jag vill inte ha nästa som kommer, har inte alls jobbat denna månaden 40 timmar är ingenting! Försvinner på hyran sen så jag ta från mina besparingar. Dock tur att jag ha de :P


Hoppas också att jag få sommarvik på 23an än 22an eller blandat. Skulle vara såå tråkigt och bara vara på 22an för där är knappt några hemma och inte lika mkt att göra för där bor dem i egna lägenheter och är uppe hos sig medans på 23an sitter dem nere mkt och man går ut och gå och hitta på saker på ett helt annat sätt


*Suck*

haha

=

(haha, blev la sådär! Men bra att öva ^^)


små roligt

Ha börjat ta tag i att små plugga hemma nu faktiskt. Inte så seriöst :P men för mig är det bra och det är photoshop Ha ju haft den läääänge, och bara kunnat göra en enda sak på den! Ska bli en ändring. Nu kan jag faktiskt på två dagar ändra runt med färger, kontrast, jobba lite med lager som är väldigt viktigt att kunna så det är jag glad över. Skärpa upp bilderna och sånt har jag alltid vetat hur man ska göra så de behövde jag inte veta hehe.

 

Bilder jag testade runt med nyss

 

 

=


..


Österrike om natten


hemma igen

Nu vart vi hemma igen från Österrike eller vi kom hem igår egentligen. Allt har varit bra dock har vi inte haft så bra väder. Två fina åkdagar, och jag va mkt dukigare än vad jag trodde. Kom ihåg precis allt hehe. ^^

 

 

Liten bild på ett bär (:


16/2

Hellu hellu. Nu har man inte skrivit på ett tag (: , Hoppas er Alla hjärtans dag va en bra dag.

 

Själv hade jag det jtte mysigt. Först gick vi på stan och kollade runt lite. Max skulle se om han hittade ett par skidglasögon till Österrike. Hans pappa hade sagt om han kunde sälja hans skidor(alltså hans pappas skidor) Så skulle Max få ett par skidglasögon och det lyckades han ju med haha.

Ett par hittade han och köpte dem. Sedan gick vi och små kollade i några andra affärer. På Åhlens hittade jag äntligen ett litet träd man kan hänga smycken på. Varit slut de gånger jag har tittat efter den och på Acent hittade jag en plånbok som va nedsatt med 25% under bara den dagen. Max ville köpa den som en alla hjärtans dag present ^^

Och så hittade jag en ring på glitters.

 

Sedan gick vi och hyrde en film och när vi ståd i kassan så sa hon att på måndagar under februari få man låna en till film gratis vid lån av en film på 50 kroner. Så jag sprang och hämtade en till (som vi inte ens kollade på)

Sen va det dags att åka till bowlingen som jag bjöd på (: , Jätte roligt och jätte likt spelade vi. Max vann typ med två poäng i slut ändan

 

Väl efter bowlingen gick vi in och kollade lite på bil. Disskuterade lite vad en försäkting skulle kosta på Max samt mig och allt skulle bli mkt billigare om en bil ståd på mig så de va ju bra att veta. Sedan testade vi en volvo S60 och körde ett varv med den sen va klockan över 18.00 innan vi kom hem.

 

Vi tog det lite lugnt sen började vi med maten. Blev kyckling, ris och en jätte god sås (: tillsammans med det tittade vi på filmen.

 

Så dagen va fullspäckad med saker, en väldigt bra dag!


blöh

Herregud sikken drama här är pöööh bli så trött (:

blöh

Herregud sikken drama här är pöööh bli så trött (:

Alla hjärtans dag

Hej hej. Idag jobbar jag från 13.30 till 22.00

Imorgon är det ju Alla hjärtans dag. Då ska jag och Max bowla, kanske hyra någon film eller nåt. Är det bara jag som aldrig ha firat den dagen? Detta är första gången som jag gör det och det är tack  vare mig själv. Det är jag som ha frågat om vi kan bowla och göra nåt tillsammans, det är jag som fick boka det hela, och det är jag som fick komma med ideén att titta på film.

Ha aldrig blivit uppvakad en sådan dag. Visst ha man la någon annan dag fått något utan någon anledning. Skulle ändå just den dagen när det är som nu alla hjärtans dag få de speciellt även fast flera miljoner människor kanske gör samma sak fast på sina sätt. Det är liksom en tradion som är mysig. Som Julafton fast en dag då männen enligt mig ska bjuda ut sin kvinna(eller någon kvinna) och göra dagen oförglömlig.

Nån gång kanske kommer bli min första gång(man vet aldrig)

Lite planerat

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch. Duscha bort all min sjuklighet!!

 

Klockan fyra så ska jag och familjen titta på Halmstadrevyn (mammas julklapp från oss).

Sen runt sju tiden så bli det mat på Harrys (:

 


11/2

Har varit sjuk i några dagar nu, inte kul speciellt inte när jag ha mensvärk på samma gång. Kan nappt göra något och så ha jag inte tabletter hemma! Sen kan jag inte gå ut heller för de gör så jädrans ont. Inte kul. Få vänta tills Max kommer hem och hoppas att han inte ha glömt och köpa. (få nog skicka ett sms)

 

Lite vettigt ha jag gjort idag, plockade ut diskmaskinen och satte in saker =D

Rensade kattlådan också och slängde lite skräp i en påse. *Duktiiiig**

 

Nu hade jag tänkt att testa och fota en sak. DÅ sitter jag iallfall still


..


Jobbig natt

Igår hade jag det jobbigt att somna. Kände mig spyfärdig och va helt slut i magen för jag hade hostat så mkt, fick kräkattacker hela tiden satt ett bra tag på toan men inget hände. La mig kände mig spyfärdig bla bla.

Tillslut kunde jag somna men det tog ett bra tag. Idag mår jag lite bättre med huvudvärk och ont i halsen. SÅ  jävla jobbigt och imorgon ska jag jobba. Finns inga pass nästa vecka och sen åker vi. Inte så kul att ta bort de passet nu när jag inte få mkt denna månaden. Då vill man ju få så mkt man kan få. =/

 

Vilo dag idag


Jätte kul

Igår jobbade jag från 13-21. Runt halv nio så hade jag och en kommit tillbaka till boendet ifrån rehabbadet. Skulle bara dricka ett glas vatten men lite hamnade i fel strupe så jag satte i halsen (vatten haha). Gick över rätt fort men när jag kom hem va jag fortfarande slemmig i halsen och irriterade jätte mycket. Idag när jag vaknar är jag svullen och ont när jag sväljer jätte kul att de ledde till att jag håller på att bli sjuk?

 

Tempade mig och ha lite förhöjd temeratur. Ska jobba idag 13-22 hoppas jag orkar hela är helt seg, men mkt att göra på jobbet idag och vill inte sjukanmäla mig just idag. Så jävla typiskt


Puust

Har tränat nu i en halvtimme på min maskin på fyran. Vilket är bra för jag ha ökat på några dagar "tyngden" Svettigt.

 

Har lyft tyngder med armarna också. Några kvar bara pustar ut några sekunder ;D


undran

Jag är så himla trött. Jobbat idag 9-14 men trött ändå!

 

Kanske ska ta en liten tupplur? Fast måste börja städa nu innan Max kommer hem.. men ändå?


Mmmmh

Mat dags *gröööööh

Me



Min crosstrainer

Så här ser min nya Crosstrainer ut

 

 


Tävling - 14/2

Jag är med och tävlar om en almanacka från personligalmanacka.se hos Jenni


Gäsp

Elektiker kom hit klockan sju i morse. Ska fixa el till våran diskmaskin som vi ha väntat på jätte länge. Ska snart stänga av all ström så de kommer att vara möörkt. Hur länge vet jag inte

 

Trött är jag. Jobbigt att gå upp tidigt på sin lediga dag

 


Ja, kanske

Godmorgon godmorgon. Katterna ha damp och jag få damp på dem! Jag kanske ska börja fixa min frukost nu och platta mitt hår som står åt alla håll och kanter - INTE snyggt!

 

Jobba idag 13.00-22.00


Maaaat

Är så jäkla hungrig. Snart kommer Max hem med maaat!

Crosstrainer

Fick hem min crosstrainer idag. Tog mig sammanlagt nästan 5,5 timme att bygga ihop den! As svårt och rätt dålig beskrivning vilka delar som skulle sitta vart. Plus att jag gjorde de själv, lite tungt också :P..

Tvättat har jag också gjort idag och hunnit träna på den. svettigt


RSS 2.0