Julhandel

Handlat lite mer julklappar idag plus födelsedags present till mamma! Skönt och ha lite gjort tycker jag.. Hatar att vara ute i sista sekunden. Kommer säkert vara det ändå men lite, det är så typiskt haha

Igår

Igår va jag ledig och det va såå skönt! Va med mamma och handlade lite julklappar och sedan åkte vi in till stan och köpte en flis tröja+byxa till lille Dante, han har vuxit ur sin som han har och då ville mamma köpa en ny! Ringde Danne och frågade vad de skulle göra idag men de skulle iväg och sånt när han slutade jobba. Äsch tänkte mamma vi åker dit och stund och lämnar den. Så det gjorde vi. Va där 20 minuter eller nåt haha :P chockad blev han när han kom hem.

Shitt va Dante ha vuxit =o kände inte igen honom, inte sett honom på 1,5 månad eller något sånt.

 

Sen efter det så körde vi och kollade på kissekatter ^^ Vill haaaaaaa en!!!!! Mamma och pappa ska skaffa en -.- jag vet en som kommer vara avis (jag jag jaaaaag) Hämtar antingen en hona eller en hane på torsdag. Jag och mamma ska göra det (:

Sen efter det när Max slutade och jobbade drog Vi plus mamma och pappa till Olivers och käkade


helg

Idag är det ännu en jobb dag. 9.00-14.00 Håller på att laga lunch här. kycklingwok =D

Godmorgon

Legat och latat mig i sängen sen lite över nio i morse. Va tvungen att gå upp sen för Liam jamade som bara den och sprang runt i sängen och små bet mig för han va så hungrig! Nu är allt bra igen (enligt honom)

Packat en till låda i köket nyss med saker som jag inte tro vi kommer att använda innan flytten. Tänkte ta och fixa en till låda med lite saker men först.. frukost


I kind a miss you


foton

Hade lite tråkigt innan så tog lite foton höhö

 


tiden

Gud va tiden bara ha runnit iväg idag. Gjort massvis med saker, tittat på film, packat in saker, tittat på en till film, sminkat mig, tagit foton, lagt in disk i diskmaskin, packat lite. mm.

och nu är klockan visst halv nio! Måste ju käka haha..


;D

Nu har jag packat en hel del små klappar! Få ta och göra mer senare eller en annan dag. Ta ju lite tid, man vill ju göra andra saker också

 


"julklappar"

Tänkte sätta mig och vara lite duktig och slå in lite saker. Inte riktigt julklappar utan till en kalender som jag ska slå in. Vad jag ska köpa som julklapp vet jag inte! Skit svårt ju när alla säge ratt dem inte vet vad dem vill ha eller önskar sig. Man blir ju trött på det, men man vill ju köpa något ändå.

Dagens

Nu har jag gjort dagen jobb :p.. Kom precis hem och sitter nu och funderar vad ska jag äta till lunch?

Ta och göra något och dra på en film tycker jag låter alldeles utmärkt!


Ensam

Jobbat idag 7-13.30 (13). Knappt svovit inatt så det va svårt att komm aupp. Gäspat nästan hela dagen. Efter jobbet drog jag och tankade bilen för den började lysa. Drog till mamma och pappa och åt lunch.

Max har åkt till Stockholm idag och ska vara där ett par dagar. Så ville inte laga lunch själv xD. Få göra det imorgon istället. Sen va jag och handlade mat samt en tidning till mig som jag faktiskt inte ha kollat i ännu! Glömt ^^ **

 

Sovit en stund så jag blev lite piggare och kollat på en film! Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Först ska jag gå ut och kolla så inte M:s mamma har tagit bilen. Vill ha den imorgon! Börjar 7-13.30 imorgon också. Värsta skit vädret enligt mig ute brrr


Stan

Nu har man precis kommit hem från stan. Varit där med Vicky och kollat runt lite. Sen kom Madde och vi drog och fikade. Mysig dag (: Snart blir det att dra hem till Max pappa och äta middag sen blir det bio dags!!

dags för stan!

Nu ska jag dra mig till stan med Vicky! =D

Ikea/Väla

Idag så har jag jobbat morgon 9-14 sen efter det drog jag hem och Max skulle bara käka lunch sen så drog vi till ikea. Gick och kollade runt först snabbt i väla köpcentrum. Hittade en tröja och söta innetofflor! Love them**

Sen handlade vi massvis på ikea till vår nya lägenhet. Fattiglapp = yes


Jobb

Godmorgon! Idag är det jobb dags. 9.00 - 14.00! Rätt så skönt och inte jobba mer idag för jag är såå trött hehe ^^. Imorgon blir det dock längre pass. Efter jobbet idag vet jag intevad jag ska göra. Få se när jag kommer hem. Bli kanske att packa lite till eller kanske Ikea ? hmm :P

Sleepi

trött som en sate är man. Så bli sängen för min del. Natti natt

Jag ser det snöar, jag ser det snöar

.

..

Max är iväg och jobba. dags för mig att börja packa lite saker som vi inte använder just nu.

Fixar sig till jobbet


Jag idag (dålig bild, menmen)


HFAB

Varit hos HFAB idag också och fixat klart med vilka tapet vi ska ha. Köket och sovrum 2(vårt blivande datarum) Ska HFAB stå för. De fixade vi klart och va eniga vad vi ville ha. Datarummet ska ha en fondvägg, rätt så mörk, sedan ska resten av rummet vara ljus. Nästan vit. Köket har vi bara tatt någon äggfärgad om jag inte minns fel :P

 

Sen ha vi valt till alla andra rum (inte badrummet).

  • Vårt sovrum ska vi ha ljus grön för sedan har vi så mörk ram runt sängen och resten av sakerna som ska vara där vill vi ha lite mörkare så det passar nog in med något ljust.
  • Hallen har vi valt en ljus mönstrad tapet.
  • Vardagsrummet har vi valt att ha en röd, rätt så mörk fondvägg. Sedan har vi faktiskt valt samma färg som i data rummet den ljusa nästan vit färgade till resten av väggarna.

I bonusfonden har vi 8585 kroner att göra vid lägenheten. Men om vi skulle ha valt att HFAB skulle tapetsera något av rummen så skulle de gå på cirka 7710. Så vi ha valt att göra detta själv. Summan för alla rummen tillsammans som vi står för kommer gå på 3800 kr. Så sjukt mkt billigare att göra det själv, men sen är det ju själva jobbet också! Det får vi ta haha.

Blev ju väldigt mkt pengar över så vi valde att ta och göra hallens golv också samt vårt datarum och då kom vi upp i 7710 kr.

Så nu har vi att göra i lägenheten som bara den innan vi kan börja bo där. Sen när pengarna kommer igång igen i fonden ska vi göra köketsgolv samt sovrummet, men det får bli då! Vi ta det viktigaste nu.

 

Kommer nog bli bra det här (:!! det bästa är ju att inte våra pengar kommer gå på detta :P.Nu kan man satsa på andra möbler om vi behöver det!

 

 

Här är ritningen på lägenheten

72,2 kvm

 

 


Igår

Igår var jag och Max på HFAB och skrev på kontraktet till den nya lägenheten =D

 

 

Sen tog vi en pizza på idas

Sedan köpte jag mig en nya almanacka till nästa år. Man kan ju börja använda dem den 20 december så tänkte att jag ska göra det (:


ÄNTLIGEN!

Jobbat morgon idag! Slutade ett men sen vart det fart på mig och max så har typ hållt igång hela dagen!

Igår hände en otroooligt underbar sak! Vi hade ju sökt en direkt lägenhet och fått erbjudande förra veckan att kolla på den. Vi tackade ju ja på den och va ju tvugna att vänta en vecka. Så skulle dem säga vem som skulle få den onsdag, torsdag eller fredag denna vecka. Hade så ont i magen igår faktiskt, dåliga vibbar och kunde inte tänka på något annat. Loggade typ in kanske 50 gånger och kollade om de hade lagt in på sin sida att man hade fått den eller inte. Samma sak gjorde jag med min mail! Till slut så ringde Max till HFAB och skulle se om man kunde prata med hon som skulle sätta beslutet om man kunde få in en fot där och berätta våran situation. Ett tag senare ringde hon upp och ville få tag på vår senaste lönespecifikation för hon kunde inte se det där. MAx fattade inte va hon sa och ståd och vifftade med armarna och viskar "vad säger hon vad sääger hoon!" Tur så hade mamma och pappa inte slängt min senaste så vi åkte och hämtade den och snabbt till Max jobb för att skriva ut hans. Har redan jobbaton 185 tusen kronor detta året. Så kändes ju tryggt! Sen till HFAB och lämna papprerna. Sen hem igen och vänta. Max ringde till henne senare och sa att vi nu hade lämnat papprerna. Hon skulle iväg på en sak men sa att hon skulle ringa tillbaka. 3 minuter i halv fem ringde hon och jag sa till Max att du få svara för jag va helt enkelt ett vrak haha!

Hon tyckte de va inget fel på min lönespecifikationen och Max förklarade varför han inte hade tjänat in så mkt. (Började där i somras). Sen helt plötsligt sa hon att "nä, men vill ni ha lägenheten så får ni den". Max kunde ju knappt hålla sig still så jag fattade att vi hade fått den och hoppade runt som en galning.. Kan inte FATTA att vi har fått en lägenhet så nära stan också. Ska bli så skönt att flytta och kommer inte sakna att bo här för fem öre. Slippa denna kalla vinter också i denna lägenhet. Redan kallt här, vill inte veta hur kallare de kommer att bli!

 

Man få ju nästan hoppas att hon tog till sig våra problem och att det va därför vi fick lägenheten. Vet ju inte vilka som tackade ja mer. Men vi kanske hade högst poäng också, vem vet!

 

 

 

 


Jobb natt

Ska snart dra till jobbet 21.10. har faktisk bara natten idag. Så börjar 21.30 till 9.30 imorgon. Sovande natt dessutom så kommer dit och lägger mig typ :P. Rätt skönt o bara få in pengar på de sättet! Men kommer sakna min säng väldigt mkt (L)

Bilder från igår

Först åt vi lunch på ett ställe. Blev lax med potatis och romsås. Jätte gott! Kaka och kaffe/te efter det.


Sedan blev det att vi begav oss till Gröna Hästen, där resten skulle ske. Börjades med att en skulle visa salibrering. As häftigt!

Sedan va det Whiskey provning! (inte min grej, äkligt va det)



Efter lite lekar (tipsrunda och charader) Så va det dags för att börja laga mat. Vi va indelade i tre grupper. Förrätt, varmrätt och desert. Jag va i desert laget.




Mellan maten blev det små lekar!




Varmrätten. (glömde ta kort på förrätten)


Desert. Mkt gott! Allting va gott denna dag. Vi kom ju dit ett och kom hem tolv och hela dagen va spetsat med saker att göra. Jätte roligt (:


Dagens


Buubbloor

Fotat lite idag!

Dagen efter

Väldigt trevlig dag igår. Va ju iväg från halv ett igår till tolv på kvällen. Långt firande. Bilder kommer sen när jag ha orkat ta hit kameran. Idag ska vi på gåsmiddag! SÅ ska nog denna gången ta med mig min systemkamera. Gillar inte min lilla kemara, hade den igår för det skulle vara lättare att bara ha den i min handväska. Men den är så dålig! Man få ta många bilder på samma sak så kanske en blir bra. Suger på att fokusera gö den

Klädsel


Frukost

Sitter här och käkar min frukost, väntar på att Max ska bli klar i badrummet så att jag kan duscha och fixa mig innan klockan blir för mkt. Vi ska på 60 års "kalas" idag. så måste bli klar innan kvart över tolv!!! Men det får gå

Mat?

Få kanske ta och laga lite mat nu. Ha ju ingen ork, men måste man så måste man haha.




Trötter

Idag är jag trött. Kom precis, alltså PRECIS, innan för dörrarna. (satte mig självklart vid datorn först *tihi*)

Jobbat från 7.20 i morse till klockan 18.00. Skulle börjat 7.00 men fick ta den andra bussen som gick 7.06. Sova en halvtimme extra så skönt. Få göra lika dant imorgon!

Jobbade då först på 23an till 11.00 sen vart det lägenhetsvisning. Blev hämtad av Max och vi åkte och tittade på den. Bra läge låg den på vääldigt bra läge. Knappt fem minuter till stan ^^.  Skabbig lägenhet ja visst va den det, men vafan gör inte lite färg och inredning = MYCKET. Så vi tackade Ja. Få se vad som händer efter den 6;de. Tro dock inte vi få den men skulle ha varit kul att starta om på nytt. I en lägenhet som man kan göra vafan man vill (kanske inte vafan man vill men, måla om, ha sina egna möbler, betala sin hyra på de sättet som man ska göra, ha en egen FRYS mm)

Sen åkte jag och Max till flygstaden för han skulle börja jobba tolv, åt lunch på Max hamburgare. Sen tog jag bilen och åkte till jobbet. Skulle nu börja 13.00 på 22an men kom lite tidigare. Så satt inne på 23an och pratade lite och så. 

 

Sen jobbade jag på 22an 13.00 till 18.00. Direkt efter det hem till Max mamma och hämta tvätten samt sätta på en ny maskin. Och nu är jag här puuh ^^


osis, men tur!

Imorgon ska jag och Max på en lägenhetsvisning på muraregatan (:! Roligt och mysigt att gå och kolla fasten man kanske inte få den. Den enda oturen är att jag jobbar 7-13.00, 13.00- 18.00! Visningen är klockan 11.00. ? fanns ingen annan och jag jobbar!? gaaah t'nkte jag. Få fixa det ändå på något sätt. Halv tolv ringde min telefon och det va från jobbet. Tänkte då att nej jag ska inte gå in klockan ett idag!! Svarade och de hade bara några pass till mig puuh. Sen frågade jag vem som skulle börja ett imorgon och de va som tur va den personen som jag pratade med. Så sa hur läget låg till och hon kunde kommain elva! Sån jävla tur alltså!!

SÅ  nu får jag följa med på visningen ^^


äntligen!!

Nu gick de och söka! Så nu har jag och Max fått en ny visning på en lägenhet! Kul (: även fast man kanske inte få den så är det så kul att göra sån här sak hehe

så jävla sur!

när man ska söka en lägenhet, så ska hela jävla hfab sidan hänga sig. KUL jätte KUUUL

Lite små roligt

Haha en sak som är lite små roligt, är att Max önskar sig en play station 3 i julklapp. Inte bara för att man kan köpa spel och spela utan för att den har en inbyggd blu ray spelare i sig och det är ju bra.

Dock är det så att vi har redan en x-box och wii haha :P samt en liten psp, massvis med spel på datorn och gaah :P

Nu kanske vi kommer ha ännu mer till ps3! Helt sjukt alltså, enligt mig!! Aldrig varit med om någon som har så mkt spel som vi har..

 


Tvätt dag!

Idag har jag tvättat, inte klart ännu men på god väg (:

 


Ullared

Igår for jag och Max till ullared efter jag slutade jobba mitt nattpass, halv tolv. Fick gå halv elva för de va så lugnt samt att den andra personalen skulle komma in elva. Så det kändes väldigt bra den dagen att göra det!

kom hem med lite skit :P höhö

 

 

Mest till julen som vi införskaffade lite saker


Hemmafru

Idag ska jag vara så duktig att jag ska laga hemmagjorda köttbullar, köttfärssås ska också fixas så de kan frysas in. dammsuga behövs också göras, ska vara en riktigt liten hemmafru! haha ..

 

Ikväll blir det att dra till djurkyrkogården och tända ljus, ska också dra till farmor och farfars grav, farbror miklos och Max farföräldras.. Här ska det tändas, hinner ju inte imorgon för jag jobbar hela dagen. Vill ju så gärna så det få bli idag (L)

 


Goddagens!

Idag har jag faktiskt gjort Pannkakor till mig och Max till lunch. Goa blev dem ^^ .. Sen har ja la inte gjort så mkt. Snart ska jag bege mig och jobba. Nionde dagen irad! 15.00 - 22.00 .. Ledig imorgon så få se om jag ha ork att göra något ikväll

I'll Always Remember You

always knew this day would come
We’d be standing one by one
With our future in our hands
So many dreams so many plans

Always knew after all these years
There’d be laughter there’d be tears
But never thought that I’d walk away
with so much join but so much pain
And it’s so hard to say goodbye

hemkommen

Hem kommen ifrån jobbet. Sur ha jag varit typ HELA dagen! As jobbigt. Först började det med att jag tittade ut och de va rätt så fint på himmelen här hos mig iallfall. Men när jag kom mot stan vid katthemmet så började det att dugg regna. Helvete tänkte jag detta får inte hända, Men jo det gjorde det! Spö regna tilloch med! Va tvungen att stanna vid norra station under ett tak och sätta upp håret dra i allt i mössan och halsduken ännu mer runt nacken och aaaaah blev så jävla blöt. Inga regnkläder och så ska man jobba. SÅ *noot* roligt! Kom dit och va as blööt och sur.

 

Glömde berätta att när jag cykla och muttrade sura ord till mig själv så skulle jag svänga och då kom det en cykel och jag slingrade mig så gott till sidan som jag kunde när jag svängde och hon säger håll dig på din sida!!!! Ursäkta miiig? Hålla mig på min sida vaddå, jag svängde och hur fan svänger du igentligen då? JAg är sån att när jag cykla så brukar jag cykla på rätt sida men vafan hur svänger man så man direkt kommer på "rätt" sida när jag ska svänga vänster ? Blev så jävla sur och sa nånting till henne som jag inte minns nu..

Iallfall kom till jobbet jätte blöt och skulle direkt laga mat till en för de hade inte gjort de för personalen ha haft möte idag. usch hatar att stå i blöta kläder.. Fick pass för nästa vecka två st... Sen hade de delat ut pass enda till december för de tycker att det finns så mkt pass och att det är så jobbigt. Så Jag ha typ ett pass i veckan än så länge i november. Inte kul för min plånbok och mig själv! SUr över det blev jag också och besviken. FÅ la se om det dyker upp mer.

Besiken blir jag för det är ju mitt enda ställe och jag vill ju så gärna ha fler jävla ställen men ha sökt så jäkla många olika jobb och skit så jag ha ju gett upp hoppet! Sen vill jag inte flytta från HAlmstad för jag vill ju få ihop mina dagar inom kommunen och skit. GAAAH bara massa skit idag!

 

Nu är jag iallfall hemma och ska umgås med Liam idag sen ska vi la glo på mågon film och gotta oss innan vi ska gå och lägga oss


ursäkta mig..

FAAN så dålig dag alltså. -.- ÄR så jävla arg, ledsen, besviken!


Jobb igen

8;De dagen i rad som jag ska jobba! idag är det 13.00 till 21.30

Galningar

Haha kom precis hem och utanför där vi bor är det översvämning och en bra bit in på gatan. De är några som är här och håller på att fixa det men de dumma är att folk kör ju som idioter här fasten de ser att det är mkt vatten! SJUKT!!

Men nu verkar nästan allt vara borta. Ska hämta Max sen så de får jag hoppas, annars får jag köra i mkt vatten igen. (de va lite läskigt^^)


JAG KAN SE!!

Ha klippt håret idag äntligen!! JAg kan se. slippa sätta upp luggen i klämmor som inte ens funkar att håll auppe luggen med. de bara trillar av! Gjort det nu i två veckor satt upp luggen. Om inte mer ...

svettigt

SLutat och jobba precis. Svettigt att komma in ifrån kylan :p.

Ska bara ta det lugnt nu och koppla av med min bok tro jag som jag ha lånat från bibblan. Pojken som överlevde förintelsen. Älskar verklighets baserade böcker! Speciellt allt om hur det va att leva under alla krigen och om hitler och sånt :P spännande! Samt filmerna ^^


RSS 2.0