Så dåligt..

av mig att inte ha skrivit! Men har fullt upp med saker nu för tiden. Plus så orkar jag inte sitta vid datorn nu när det är så fint väder. Håller på att städa och små packa lite. ska snart dra och jobba till halv tio!

Jobbar hela helgen och sen på söndag åker jag och Max på lite semester, därför jag små packar idag och sen få jag typ ta resten imon!

 

Jaja ska fortsätta med mitt en stund till

 

Bild från midsommar på mig och Vicky.

Ska lägga in fler bilder sen, förhoppningsvis ikväll


Sjuk

Usch ha inte skrivit och gjort något på evigheter! Jobbat jätte mycket och nu är jag sjuk så då orkar jag inte att hitta på saker.

 

Få lägga in saker nu efter onsdag då jag är lång ledig. Ska vara hemma imorgon också och vila upp mig, börja jobba på onsdag en dag sen ledig tills månda (: ,

Imorgon har jag och Max varit tillsammans i två år..

 


Ännu en dag..

På jobbet! Jobbat från 13.00 till 21.00 idag. Varit rätt så slappt faktiskt. Ibland kan det vara så också!

Imorgon bär det av till Lund. Min kära kusin tar studenten så det blir till att fira honom med stora släkten, om nu många kommer dit. Men det tror jag nog.

 

Nehepp dags att plugga lite innan jag ska nana kudden

 

 

 

 


sömnig sömnig

Dags att dra och duscha sen är det nästan läggdags för mig. Jobba imorgon!

Bubblor är roligt

Att bubblor kan vara så roligt för en katt. Står och skriker efter fler jätte länge då jag inte orkade mer.

 


För tidig födelsedagspresent

Liam fyller 1 år den 28;de fast vi ville köpa nåt roligt idag när vi ändå skulle köpa hem en ny matskål för Max tog sönder den ene.

Blev ett rör ;D mycket uppskattat plus en stor mus och en annan leksak.

 

Sötis Liam

 


Söndag = bal

Jobbade igår 9-21 så missade min kompis bal, ett plus var att efterfesten skulle vara på galejan på furet. Där bor ju jag en minut ifrån =D. så halv tolv drog jag mig dit och fick mig en titt på henne ^^. Så fin så!!


Bildbomb

Som sakt har jobbat hela helgen så här kommer lite bilder sen i lördes efter jobbet.


Lång helg.

Usch sikken lång helg det har varit. Jobbat hela så det ska bli gott att vara ledig imorgon.
Igår slutade jag Elva på morgonen för jag hade ju haft natten så då fick jag ju nästan hela dagen på mig att hitta på saker. Bland annat så va jag snabbt i stan och köpte lite små saker, sen drog jag hem och va lite med Max och katterna, Drog till stan med Max en stund, mamma och pappa hämtade mig där för jag skulle övningsköra. Max följde med för vi skulle käka och de tackar ju inte en hungrig kille nej till :P, sen släppte vi av honom och körde vidare, handlade lite inför grillningen på kvällen och körde lite till. Sen grillade vi och hade det gött i värmen.
Bilder kommer senare kanske idag. Inte lagt in dem ännu!

Slutar nio ikväll!!

Nattepass

Snart dags att sätta sig på cyklen och cykla iväg till jobbet. Kommer inte hem fören imorgon. Slutar halv tolv imon!

 


Nya skor =D

Mihihi mina nya skor (L) gillas mycket

 


Skickat tillbaka!

så sköönt väder det är ute idag =D över 20 grader här och har knappt varit några moln.

slutade 1 idag PERFEKT. Lite ensam tid nu när Max jobbat till sju. Cyklade fort hem och bytte om, kelade med katterna och samtidigt laddade jag kameran lite. Sen packade jag de saker jag ville ha med mig på min lilla tur och cyklade först till Q8 för att skicka tillbaka ett paket som jag ha beställt för nån vecka sen som va helt fel produkt till min kamera så de fick bli att lämna tillbaka! Sen drog jag därifrån och cyklade runt lite.

Stannade då och då och fotade och testade min reflexskärm (:. 4 timmar var jag ute och bara njöt av vädret. Nu ska jag snart börja laga mat så de är klart till Max kommer!

 

 


Åter igen ..

Dags att jobba! Mitt liv är just nu på jobbet haha, förra veckan jobbade jag sex dagar av sju. Denna vecka lika så, undra hur nästa kommer att bli..

RSS 2.0