Tröttis

Lagt in alla bilder från turkiet. Nu är det bara att vända på dem så de är på rätt håll och kolla igenom dem helt och kanske fixa vissa lite. Det är jag för trött för att göra nu.

Här är i allafall en bild från turkiet.

 

(Fotad med min undervattenskamera)

 


Hemma igen!

Nu är vi hemm aigen och vi är hela :P eller nästan iallafall. Jag blev förkyld där borta men mått bra endå! Inte mått skit för förkylningen, brukar alltid göra det menmen. Bilder och sånt kommer sen =D ska lägga in dem i datorn nu och kolla själv på dem först

På flygplatsen

Just nu sitter vi på flygplatsen och väntar tills man få gå på planet. Pappa körde oss hit och det gick bra! Regnade rätt mkt men så är det hehe. Regnar fortfarande Ser jag, skönt Att åka ifrån det ett tag nu. 33 grader just nu i alanya. Max ha lämnat mig här och står och prata med nÅn. Kommer inte kunna skriva mer i veckan men få se, kanske få låna den på hem resan av Max en snabbis ( hans mobil menar jag då ) BYEEE

Klar

Nu har jag fixat lägenheten så det ser dugligt ut. Packat klart liams saker. tro inte jag ha glömt något där, förutom då göra lådan som jag ska göra alldeles strax. Kommer faktiskt inte på nåt som vi ha glömt. Ha vi glömt nåt så få det vara så helt enkelt :P . Vitkigaste är iallfall ner packat: pengar, badkläder, solkräm, solglasögon, handduk, kamera!

Göra lådan nu sen börjar jag packa bilen (:

Mhh pannkaka!

 

 


inköp

(Inköp från tranås 1/9 - 10)


Uppe med tuppen

Phhh, två timmar har jag varit upp nu! Halv sex körde jag och lämnade Max. Nu sitter jag och försöker fokusera att göra klart lägenheten, ska duscha också och se så vi inte ha glömt att packa ner något. Sen få vi se vad klockan har blivit efter det.


IMORGON!

Imorgon gäller det! Mycket planerat. Idag har jag målat naglarna gjort de lite fiint. ska städa lägenheten nu. Vi kom precis hem ifrån att ha käkat mat hos Max pappa. Määäääätt!

Dags att städa sen ska vi åka hem till mamma och pappa och hämta deras bil, för det är den vi ska åka med imorgon ochv i ska göra lite saker imorgon som : köra max till mc:n tidigt på morgonen och sen ska jag packa bilen, packa Liams saker, lämna Liam hos mamma och pappa och sen vara där tills Max slutar med mc:n, sen ska jag och pappa hämta honom och sen kör han oss till göteborg.

 

Just det städa var det nu :P


piinsam piiiiiiinsam

Pinsam pojkvän piinsaam. Kan inte ens prata om det -.-


27 månader

Nu i veckan när jag och Max är i turkiet så firar vi 2 år och 3 månader (27 månader) tillsammans.
Haha vi är så dåliga på att komma ihåg det när det väl är så jag kom precis på att det är ju snart ^^ redan på onsdag. Få la se om jag kommer ihåg det när vi är där borta också. Förra månaden kom jag på det när vi skulle lägga oss och månaden innan de så kom vi typ på de nårra dagar senare. Inte så att det är så värsta viktigt att komma ihåg det just de månaderna. Bara man inet glömmer bort hel år och halvår enligt mig. Men ett litet "grattis älskling" för att man ha stått ut med varandra så länge kan man ju ge. Hade vi nog gjort om vi kom ihåg det också :P. Jaja så kan det vara efter man ha stått ut med varandra så länge.

love


trött

Mina ögon hänger typ, är så trött idag och fattar igentligen inte varför jag är det :S.
Det är bara att stå ut tills jag kommer hem sen bums i sängen för är jag såhär hemma så vet jag att jag inte kommer att kunna hålla mina ögon uppe, knappt så det går nu! Tråk väder har det varit hela dagen. regn, inte regn, regn, inte regn ....

Nehepp om jag ska ta och leta upp något kakrecept som jag ha lovat så vi kan baka sen här.


helt otroligt!

Jobb idag 9-22. Lååångt pass! Men har ju valt detta själv för tog båda passen så det ska gå.
Ledig imorgon och så, så då bli det packa det sista innan semestern och kanske hitta på lite andra saker. Ska se om jag kan skjusa(hu det nu stavas) Max till jobbet så om jag vill göra något har en bil tillgänglig.
Sen såklart hämta honom igen när han slutar att jobba.



2 dagar kvar =D


mumsigt

Precis kommit hem från Maxi, lämpade av Max vid elgigantis och sen gick jag runt på Maxi, fann inte de jag ville. men hittade lite räkor och tekaka. här ska göras en räkmacka =D muuuma!

Räkmacka och lite serier. Sen ska jag göra tvätten.. så den är gjord tills Max kommer hem ikväll. Annars får jag nog stryk haha, ibland är man såå lat ^^

 

Min sötiis


4 dagar

Gud va tiden går låångsamt nu när det är så nära! Idag är jag iallafall ledig. Har varit och solat solarium, skrivit ut flygbiljetterna, hämtat tvätt hos mamma och pappa.

Snart ska Max åka till jobbet så då följer jag med och ta bilen därifrån för ska inom Maxi och kolla lite saker.

Sen ska jag börja packa lite iiiih =D plus lägga in all tvätt på sin plats (blää). Hinner inte packa imon och lördag ju för jobbar hela dagen -.- men söndag har jag ju också. Varför jag inte gör det hela söndagen är för hatar att vara ute i sista minuten. Bli så stressad fasten jag är ledig hela dagen då så blir jag det ändå.

 

Dags att hämta en filt, så kallt här inne! usch kalla väder


5 dagar

Om fem dagar så bär det av till turkiet!! ;D .

Min lugg är så jädrans irriterande. Sätter sig mittbena hela vägen. jag ha juliksom hel lugg inte ska den vara på sidorna då! Va så igår också och då va jag tvungen att sätta fast luggen med klämmor. Tycker dock inte att jag passar i det så jag vill ju inte ha så idag också. få se om jag lyckas få den på plats med massvis med spray.

 

Jobb idag 15.00 - 22.00


Ansiktsmask

Sitter här med ansiktsmask på. Ha tatt fram skrubbhansken och ska hoppa in i duschen ^^. här ska vi känna oss fräscha!

 

 


Söndag

Söndag redan! Uusch.. jobbat hela helgen jue så har ju inte haft en helg. Fast igår efter jag slutade vid nio körde jag hem och då sa Max att han och Alex skulle dra in till stan. Det va ju tydligen kulturnatten här i halmstad.

Jag som inte ha koll på nåt nu för tiden! David skulle spela vid tolv tiden så vi åkte in och kollade sen va jag sååå trött dog typ i sängen vid 1 tiden..

Haha en lite rolig sak har jag konstaterat idag. Jag har inte varit ledig en hel helg på sju veckor. Antingen har jag jobbat hela helgen fredag till söndag eller så har jag kanske jobbat lördag - söndag. Fredag - söndag. Fredag - lördag!

 

Ska bli så skönt att åka iväg och känna sig lite ledig! Visst är det goa pengar man får men man få ju inte jobba ihjäl sig heller :P ska ju jobba hela livet ut nästan! 8 dagar kvar =D


öööööh

Är det bara jag som är uppe såhär tidigt på en lördag *gääsp*. Börjar om en halvtimme så får la börja och välja ut vad för kläder jag ska ha på mig. Orkar inte, vill inte. Men kan ju inte strejka från att åka och jobba! Det är bara att bita ihop!

SLutar nio ikväll så det är la därför jag känner att jag inte vill. Sådan lång dag..

Just det kläder va det jag skulle leta upp

Bye

 

En dag då jag och Max var ute och plockade blåbär


Skönt

Slutat för dagen. kom inte därifrån fören halv tio så han ju inte ta ut någon rast. Fick skriva det på min t2a

Vatt dans idag och det har varit kul men väldigt påfrestande i huvudet.

Ska borsta tänderna nu och sen lägga mig i sängen där min data väntar på mig. Bli att kolla lite serier och sen nana


Kommer vara död

Ska snart dra och jobba. börjar klockan 13.00 till 21.30 . Hoppas tiden går fort idag jobbar ju hela dagen imorgon också, kommer ju vara död imorgon bitti haha!


la

Forex - Money money!                                                         Tagit sprutan - och lite info fick man


 



Undervattenskamera

Idag har jag och Max tagit hepatit A sprutan. Ha aldrig tagit någon så det  va ju bra haha. Första solsemesterna jue!! Gjorde inte ont (: man ska ju inte titta när dem ta den på en. Max är så osmart som är sprutfobi och tittar när hon gör det, klart man blir lite yr i bollen då! haha.

Sen drog vi och hämta ut lite turskiska pengar - Lira. Så det enda som fattas  från min sida är en reseväska ha inget att packa i :/ , äsch det ordnar nog sig.

 

Små testade min kamera igår, kanske inte så "klara" bilder men det visste jag redan att det skulle aldrig bli helt. Hoppas bara att den ta lite bra bilder där borta då det är ljusare än va det va ute går.

 

Under vattnet


Halva under vattnet


SÅ glaaad!

I onsdes jobbade jag 7 på morgonen till 11! Alltså bara tre timmar. Cyklade hem och väckte Max som fortfarande inte hade gått upp! Vi skulle käka lunch på wild west som ha lunchbuffé för bara 49 kroner denna vecka och vecka 37. Lite över tolv kom vi dit och de va kö kanske 5 - 10 minuter. Inte så att det gjorde oss något för vi hade ju inte bråttom till något som visa andra osmarta personer hade. Vem är så dum och inte fattar att det kommer nog vara rätt så lång kö när det är så billig lunchbuffé och det har stått i hallandsposten samma dag? Aja många som gick så vi kom ju iallafall längre fram i kön.

Rätt så okej mat för att vara buffé plus hellre sådan mat än kina mat. Ha man ju förätit sig på rätt så mycket.

 

Efter det så åkte vi till Elgiganten och skulle hämta Max schema, hittade inte den för september men han tog en för oktober. Vet inte hur vi kom in på det men vi ha ju pratat mycket om det den senaste tiden om att resa utomlands tillsammans. Så vi åkte in till en resebyrå och kollade om det fanns någon efter den 2 oktober, Det gjorde det ju men vi va ju inte så säkra fortfarande ändå. Max har ju körlektioner för mc och bla bla så vi gick till hans trafikskola och checkade och fixade lite saker där och sedan gick vi tillbaka till resebyrån och pratade vidare om de tider Max hade fått på skolan och vad som fanns att boka. 20 SEPTEMBER blev det till Alanya i Turkiet. Fast vi åker på kvällen samma dag som Max ska hålla på med mc:n fast han ska ha det på morgonen. Väldigt snabbt bestämt blev det och inte alls långt kvar tills dess!!! Max är helt ledig den veckan och jag ha satt upp mig på pass men kan ju bara kladda bort det jue, för de passen bestäms inte förens på onsdag som tur är. Annars hade jag nog försökt byta bort dem.

Jag som ville ha en undervattenskamera men har väntat på det för fyller ju år och sånt samt julafton så tänkte: ja men jag kan ju önska mig det* Inte trodde jag att vi skulle åka innan det! Så vi åkte tillbaka till Elgiganten och tittade efter en billig och så bara för att ha en med på resan. En samsung blev det för inköpspriset 1490. Bara älskar att Max jobbar på det stället ^^. BLir ju allt lite billigare och handla där :P

 

 


Ännu en morgon

Jobb 7-13.30 . Segt att vakna så bilen fick det bli! Brukar faktiskt ha lätt att vakna på morgonen men de senaste dagarna har varit jätte jobbiga. Är det för att jag har börjat träna eller vad? Men efter man jobbat klart ha man ju hela dagen framför sig så det är ju bra. Det gillar man!

Vet dock inte vad som kommer att hända idag, men det får jag se! Ta det lite lugnt och kolla på lite serier samt träna lite om jag få lust.

Imorgon är det en ny simdag! Igår simmade jag 29 längder fram och tillbaka alltså bli det om man lägger ihop det 58 sammanlagt! På en timme. Var helt slut efteråt. Hade börjar göra massa nya rörelser t.ex. Simma utan händerna och det är skit tufft för benen och man måste verkligen spänna magen om man inte vill att huvudet ska komma under vattnet.  Skönt var det efteråt när man va klar och satt och bubblade lite och slappande av.

Annars gjorde jag inte så mycket mer igår. Jag och Max handlade för det va ju måndag, brukar alltid handla på måndagar. Sen åt vi god mat, spagetti och köttfärssås mums, melon till efterätt dubbel mums!!




Liam var ute lite igår, han älskar att vara ute. Blir så lycklig och skuttar runt haha


Väldigt tidigt

JAhapp ännu en dag då jag måste gå upp tidigt. Jobbade ju igår och så frågade han jag jobbade med om jag kunde ta hans pass (den idag då), och jag har ju inget annat för mig än att sova egentligen  så varför tacka nej.

Så jobb idag också 7-13.30! Sov lite längre idag istället för sex så sov jag till kvart över sex tihi busig jag är ^^ . ska ta bilen så att jag inte behöver stressa så mycket plus så ska jag simma efteråt. Duktigt va!

Måste nog platta håret nu om jag ska hinna :P


Varför

Är så trött. Varför får Max ligga kvar i den sköna underbara sängen medans jag måste slitas ifrån den :( , så fuskigt!

Ska snart dra och jobba 9-21 lååånge pass!

 

Han börjar inte förens kvart i elva den fisen

Nehepp kanske borde ta och leta upp några kläder att ha på mig..


pust

Är så trött ikväll! Bli att ligga och lata mig en stund med lite vindruvor och min ny inköpta tidning

 

(Min nya cykel)


Nu är det dags

Dags att hämta Max.

Brrr Så kallt här hemma =O

 


SKulle kunna

Mmhh skulle kunna ha en till kräftskiva. Det är ju sååå gott!


helt otroligt!

Precis kommit hem ifrån badet! As skönt va det och simma. Brukar simma en timme cirka, och nud enna gången blev det fler längder än i förgår =D så stolt över mig själv ^^.

Innan jag drog och simmade letade jag snabbt efter min mobilsladd till datan som har varit borta huuur länge som helst. Säkert letat över 20 gånger efter den. Nu när jag nästan hade gett upp se jag en sladd som liknade den och DET va de =D så glad! så ha lagt in allt skit jag hade på kameran.

Nu ska jag bara ta det lugnt och spelat lite super mario galaxy 2

 

En dålig bild på Dante för han satt inte stilla! Men han är gullig endå. Kan hålla upp sitt huvud nu *stolt faster*


Typiskt killar

Ska dra och simma alldeles strax men såg precis att Max har glömt sin mat hemma! Så få köra dit och lämna den och sen åka och simma :P Typiskt killar haha

såå mkt kläder

Är så trött! såååååå trött.. har rensat och gått igenom alla mina kläder, blev en del som jag kommer att slänga! så skönt. men tror ändå inte att man kommer se någon skillnad i mina byrå lådor :P kommer ha fullt ändå! tihiih

RSS 2.0