;D

And in the sea there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus
With a pink flower on it.
And in the sea there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus
With a pink flower on it.

..





It's time to move on, even though I'm not ready

I've got to be strong and trust where I'm heading
Even thought it's not easy

I know the right kind of love

..





I’m alone and I feel empty
I’m torn apart inside

vad har dagen att komma med

Idag blir det grillning ikväll med tjejerna! Hoppas att vädret håller sig.

 

Men innan det så ska de fixas lite i lägenheten


Gårdagen

Gotten dag ;D!

 

Igår jobbade jag 7-13.30! Sedan Runt två hämtade Madde och Vicky upp mig och vi drog till Östras och köpte vitlöksbröd! Så jävla länge sen jag åt nån sån. gott!

Sen slöade vi la rätt mkt och sen va det dags att dra sig hemåt för att äta.

Efter jag hade käkat drog jag till Vicky igen och hon och hennes brossa kollade på jackass 3D! As äkligt m en roligt haha.

MAdde kom och joinade hos igen. Sen när det blev tillräckligt mörkt ute hämtade vi upp Robin o padde och drog med dem till ett spökhus. Buuuuuu spänning!

 

På det sen skräckfilm för mig, Vicky och hennes brossa(som typ sov)


Stranden


Redigerat

Fixat lite Dante bilder xP så här kommer de (:

 

 


Min stora pojke


Helgen i bild

Lägger ut lite bilder här också. Har lagt ut på min Fb resten. ^^

 


Helgen

Har varit awsooome ^^

 

Fest hemma hos Henke igår men utgång. Va uppe till lite över halv fyra idag. Somnade då till klockan sex. Så har inte sovit mer än det. Inte ens under natten haha! Jafg vann Vadet stenhårt! Fattar inte ens varför jag inte va trött :S, Liksom inte likt mig. Förra helgen va ju lika dan sov två timmar sen pigg som attans.

 

Ska lägga in bilder ifrån helgen nu hade jag tänkt.


yes!

Nu har man besökt systemet och inhandlat lite saker ^^ Nu ser jag bara fram imot en trevlig kväll

 

Glömt laddaren hemma i lägenheten till lilla kameran men få hoppas att den håller ^^


black with color


Ikväll, this is it!

Idag är det Pp p party =D fett taggad!

 

Ska bara åka till systemet och handla något! Vet inte vad för nåt ännu =o .. Få la ta och klä på mig och låna bilen en stund


Mina liv

Dessa två är dem mest värdefulla i mitt liv <3



..

Testar min bakgrund lite mer. Inget seriöst xP

 


Bakgrund



oj

Glömde skriva innan att igår va jag på stan en stund också och fikade.

Sen gick in på Hm för hade sån 100 kroners "papper" att handla för så det blev något för dem äntligen plus två till saker. Hade jag fått mer i lön nu så hade jag banne med handlat lite saker. Finns så mkt fint ute nu men måste hålla i mina pengar, trist! Men de jag köpte mådde jag så bra av iiiih  =D


Film tajm

Igår drog jag och Kim hem till fredrik och tittade på film. Några andra va också med och tittade. Skönt en Torsdags kväll att bara ta det lugnt. Speciellt för att en kompis dissade en för sin mamma :O Omg liksom haha!

 

Vin, massa godis och chips en komedifilm sen avsluta med en skräckfilm.

 

 

Idag sov jag länge för hade stängt av larmet fyra gånger fasten jag ställde om den. Kommer inte ens ihåg att jag ha hört den. Nu tittar jag på en film som är på Tv:n ta han om mina katter och bara myser för mig själv. Kan vara skönt ibland

 

Imon blir det banne med festande hemma hos Henke. Hoppas de kommer skönt folk dit och man blir lagom lullig som förra helgen, för förra helgen va awsooome

 


Tack gode gud

Fått ett sätt att funka att få i Rufus vatten så att jag vet att han dricker. Lägger lite mat i en skål och häller på vatten så dricker han upp allt och sen äter de få bitarna! Så skönt att veta han behöver vätska. Jag vet ju att han äter men få tillfällen man se han dricka, och då är det bara nån sekund. Han dricker inte alls så mkt som jag vill.

 


haha

Ansiktet är färdig kletat! Nu är jag redo för vad dagen har att komma med

Planering

Igår tänkte jag hm, kanske dags att planera hekgen. Visste att vicky skulle jobba och så. Så tänkte jag fråga Henke. Som tur va innan jag hann bestämma så ringde han upp mig och sa att han skulle ha fest så det blev check i almanackan på lördagen. Smsade Madde och frågade om hon också ville dit och då visade det sig att Vicky hade bytt bort lördagen så hon hänger också med dit. aaawsome!

 

Jacqe hade smsat om någon film kväll så jag frågade om Vicky kunde på torsdagen och hon va ledig då. Så det blev bokat.

 

Idag har jag lite att göra sen ska jag vara med Kim.

Så nu är det bara fredagen kvar att planera :O! Söndagen behövs ju inte för de är seg dagen ^^


mjau


Jobbig dag

Idag skulle de va en speciell dag. Speciell i månaden som inte kommer vara det längre tyvärr. Bara att svälja och gå vidare.

 

Katten är sjuk och dagen är la sådär. Jobbigt när allt går neråt. Vill bara att han ska bli frisk igen

 

Jobbigt när man ska ge mat väldigt ofta till honom, komma ihåg att ge antibiotika två gånger om dagen. Komma ihåg att tvätta hans ögon samt ge ögonsalva två gånger om dagen. Ge honom någon pasta för matsmältning två gånger om dagen. Samt få han att dricka vatten som han vägrar att göra så man få ge honom spruta med vatten i munnen så man vet att han får i sig lite.  Ha jag glömt någon nu? Vet ej. Kanske se till att han måste gå på toa också bli pigg och ah

 

bla bla


assåå

Haha så jävla patetiskt.. sjukt

Lördag i bild del 3

 


Lördag i bild del 2

 


Lördag i bild del 1

 


månen


Fredag del 2 i bilder


Fredag del 1 i bilder

 

 


Gårdagen

Danne och Dante va här en stund igår hos mamma och pappa (:

 


foton

Kände att det va dags att redigera lite bilder. SÅ äntligen har jag börjat syssla med det och fått liv i det igen. Har varit så mycket på sistonde som ha hänt och trykt ner mig till botten. Bara att kämpa mig uppåt

 

Här är lite bilder


så här är det

Har inte varit inne här på ett bra tag. Inte ens suttit vid datorn nästan på ett bra tag men så här ligger det till. Jag och min pojkvän/sambo har gjort slut. Han har gjort slut och jag är väldigt ledsen över detta. Det hände igår och jag ha nästan vetat det sen fredes att nåt va fel.

Det är väldigt svårt när man älskar en så djupt och veta att man inte få vara med den personen och leva med den så som man har gjort nu i nästan 3 år. Väldigt mkt går igenom mitt huvud nu så jag vet inte hur jag ska komma upp på mina ben igen. Jag vet att jag kommer göra det för som folk säger kärlek kommer kärlek går. Ville dock inte att denna skulle gå riktigt ännu.


Idag sover jag hos mamma och har tagit dit katterna. Jag ska behålla lägenheten om jag få med mig två kompisar som ska bo med mig för ha inte råd med en stor trea plus hade varit kul innan dem flyttar från Halmstad att umgås med och ha det allmänt kul (: det är väl de man ska ha i denna åldern.


Aja har inte så mkt mer att skriva om nu.

..


Här kommer jaaaaaaag


Man kanske..

Man kanske ska börja klä på sig ;D! Är så jävla lat ska ta bussen 12,35 till vallås. Ska hema till mamma och pappa för jag och mamma ska ta bilen och åka till facket och fixa lite saker. Ha inte ens ätit frukost! Kanske gå in på Maxi när man väl är ute och kör

Dagens syssla

= Nada!

 

Haha :P nä m en en sak har faktiskt hänt här hemma, eller till och med två. Kattlådan är gjord. Och när på balkongen är uppsatt för katterna så nu kan vi ha öppet när vi vill och de kan vara ute när de känner för det.

 


nya


bilder


kvack


Mina!


Jaha denna dagen

Trött trött kan jag nog bara säga. La mig inte alls sent igår för jag gick hem tidigt. Men trött som fan är jag ändå!

 

Ha lite sysslor att göra idag men sen bli det att lata sig ^^


För hela slanten

Nu blir det utgång för hela slanten! =D

Nu jävlar....

Jävla SKIIIIT Data rent ut sak. Inte denna jag sitte rpå nu men min! Bara hänge rsig hela tiden även fast jag ha ominstallerat den. Fattar ingenting den är inte ens ett år gammal och inte en av de billiga datorerna heller. Så jävla suur alltså! -.-

 

Blir att kanske dra till Bulls ikväll men flickorna idag kan bli mys (:


Lördaag

Idag blev en dag då jag gick upp tidigt fasten jag la mig klockan 2 i natt. Halv tio hade jag friss tid skulle klippa mig men det behövdes visst inte för mitt hår va inte alls slitet. Så de få bli om två månader i stället. Färgade håret också så jag skulle få lite liv i det. Ljusbrunt. Blev la sådär. Alltså färgen är skit snygg men hade visst annan färg i håret som va dö länge sen jag färgat in, alltså flera år sen som satt kva i topparna så det syns lite där för det är mörkare där änn längst upp. Men hon tyckte inte att det gjorde något för de smällte in bra i håret så att det syns knappt. Jag ser det inte så bra själv för ah ni vet nog jälva hur det är att titta si själv överallt i håret = gå inte så bra.

 

Så få se när Max kommer hem vad han tycker. Luggen blev klippt däremot så jag kan se igen ;D

 

Gick sedan hem (efter gått på stan en stund, och fick med mig två linnen hem) käkade, sen tog jag med mig min kamera utrustning och gick ner till bibblan och fottade fåglar, samt gick in på bibblan och lånade lite böcker. Här ska det banne med läsas!

 

Vilket underbart vårväder vi ha idag. **mums

 

Bilder kommer sen


Roligt!

Idag bli det myskväll med Kati och Vicky. Film och fulla magar med onyttigheter det är göttans

väntan

Blä blev sugen att gå ut och fota lite, men min bror kommer och ska hämta en sak och när det vet jag inte!

 

Aja få la vänta..


Detta har jag tänkt att göra

Ännu en Fredag har kommit. Veckorna går så himla fort. Shitt alltså.. Idag måste jag betala lite räkningar, städa lite här hemma(speciellt vika kläder) och sen har jag faktiskt inte bestämt mer. Tar dagen helt enkelt som den kommer.

 

Vill träna idag också så det ska jag nog hinna med!

 

Igår bokade jag tid hos frissan på lördag halv tio. Har tänkt att klippa topparna på håret för jag vill ju ha långt hår nu, så trött på mitt hår så de få inte ta mkt! Plus så har jag tänkt att slinga håret. Vad för slingor vet jag inte men jag hoppas att hon som jag har kan hjälpa mig med det och hitta nåt som jag skulle passa i. Vill få mer liv tillbaka i håret och förhoppningsvis så kanske det blir det med lite mer färg/förändring i det.

Vi får la hålla tummarna :P


Trött

Igår blev det inte mycket sittandes vid datorn. Jobbade från 7.00 på morgonen till 22.00 på kvällen, dubbelpass. Lagom trött blev man. Så när jag kom hem kollade jag och Max på en film i sängen och sen sov som en stock!

 

Igår va jag med om mitt allra första riktiga Epilepsi anfall. Jag va själv när det hände och skulle göra allt själv. Va lite läskigt men det gick bra

 

Jobb idag 15.00 - 21.30


xD

höhö


p.


Tisdag

Godmorgon, eller god eftermiddag ;D!

 

Käkat frukost och varit uppe ett tag redan men först nu som jag sitter vid datorn.

Just nu sitter jag och redigerar lite bilder. Ha hur mkt som helst att redigera men det får komma när det kommer. Har också tänkt att skicka iväg lite bilder sen på framkallning, få se vilka det blir för har inte riktigt bestämt mig ännu för vilka.

 

 


RSS 2.0