Helt otroligt..

 

 


Middagsmyys

Hade ju i torsdes tjejmiddag innan bion. Här kommer bilder på det (:

 

 

 


Sex and the City 2

Igår var jag och några tjejkompisar på sex and the city 2. Innan de så åt vi god mat och efterrätt! Filmen va ju såååå bra =D. Bilder kommer kanske senare idag ^^

Tyskland

Igår försov jag mig xD Halv sju ringde pappa och sa att de va utanför. Kommer sa jags om om jag vore uppe redan. det gick så jäkla snabbt alltihop som tur va hade jag förberett lite dagen innan. Det enda jag glömde det var Max hörlurar som jag skulle låna men hade min mobilhörlurar på mig som tur va!
Pappa körde mig och mamma till Teatern och sen va det bara och vänta på bussen som skulle ta oss till Tyskland.
Rätt mysig resa på min enda lediga dag denna veckan. hade med mig en liten data och kollade på sex and the city avsnitt och hade det allmänt mysigt bara för mig själv genom att titta på dem.
Åt rätt så god mat och köpte spriit gjorde vi med. Fick även lite av mamma =D så nu har det fyllts på ännu mer hemma hehe.
Fick 14 sms när jag va i tyskland - hur mkt jag kan ringa för och sms;a lite irriterande för de va ju samma sms hela tiden varje minut alltså i 14 minuter hahaha.

När vi kom hem så ståd pappa där och skulle hjälpa till att lasta in, sen va det jags om körde oss hem men innan det så åkte vi inom q8 så jag kunde hämta ut mitt paket! Min kamera hade kommit *HAPPY* Så glad. Öppnade den när jag kom hem till mamma o pappa och den va så fiiiin..
Sen körde pappa hem mig. Kollade på film med Max små testade kameran sen va det bara att gå och lägga sig upp klockan sex på morgonen för att jobba. Hatar att försova mig så jag ställde tre alarm på min mobil och ett på Max så de inte skulle hända när jag skulle upp för att jobba. Va typ vaken as länge och bara tittade på klockan när väl första larmet hade gått. Är så nojig ibland haha

tråkigt..

Än så länge har jag inte fått något sms från posten  :( Se inte ljust ut ikke. så här sent brukar la inte ett sms komma. Få såklart vänta till imorgon uusch. jag som ville ha med den imon juue! Irriterande faktiskt :P få jag smset när jag är i tyskland så låångt borta och kan inte komma och hämta den just då, då jag som mest vill det!

Vill haa!

Aaah min kamera va enligt posten i umeå igår! Och står nu att den transporteras, alltså menas det att den har skickats vidare trodligtvis hit för de gör väl inte jätte många stopp med post. Så kanske få den IDAG?! Jag hoppas det, har väntat väldigt länge för en del på den inte var hemma så nu vill jag att den ska komma..

Helst inte imorgon för då bege jag mig till Tyskland och kommer inte hem fören på kvällen. Skulle vara så synd om den kom då.. Gör den säkert det bara för de haha!


party party

I lördes blev det ju förfest hemma hos Lovisa sedan utgång, här kommer bilderna på kvällen!

 


Pinsamt!

Vill ni veta en pinsam sak som h'nde mig på min brors 25 års dag.

Joo det var såhär, Jag, mamma och pappa åkte dit runt 5 tiden (jag körde tihi) Max skulle inte komma förens efter åtta för han jobbade tills dess. Jag pratade med honom på morgonen att "jag ska ha dessa kläder men vet inte om jag skulle ha leggins till för de kan ju vara lite kyligt". Jaa säger han, det vet jag inte.

Klockan va precis lite innan nio och vi satt ute på altanen och drack och små pratade. Där kom Max in med EXAKT samma tröja som jag hade (typ lika dan) . Och jag blev helt stumm. Jag sa ju att jag skulle ha min sån tröja!

Då säger han ja men du sa ju kanske. Kanske sa jag, nej nej kanske till leggins sa jag gaaaah. Jaha säger han fattade inte jag.

(kan jag ju förstå ..) Jaja tänkte jag spela roll, finns inget att göra åt saken, vi glömmer det.

Det dumma med att glömma det va ju att en hela tiden satt och skrattade och sa " haha ni ser ju ut som ett par"

Ja men vi är ju ett par men man fattar ju piiken usch tyckte det va så pinsamt så man höll på att dö för en sekund eller två.

 

Bild bevis

 


Bilder

Bilder ifrån min brors 25 års dag. (orkar inte lägga upp alla, va mkt fler folk men som sakt hade blivit för mkt bilder!)

Jag och Jossan, där ser ni bebis magen ^^.

 

 


Övertid

Få jobba över lite idag, Jag som vill bara cykla hem och kolla i brevlådan och se om jag ha fått något speciellt idag av brevbäran :O. IIIh få ringa Max och fråga sen när han slutar!

för mycket?

Oj oj vilken dag igår. Först va man och åt hemma hos Max mamma grillat =D. muuums!

Sen åkte jag hem till Vicky som passade hundarna. Sen blev det att vi drog hem till mig och fixade oss Madde också!

Käkade och drog oss till Lovisa som skulle ha förfest hemma hos sig. Blev en hel del dricka =o, men så kan det gå haha

Ute behövdes inget mer för min del skulle ju jobba dagen efter. Men kul hade jag ^^.

Bilder kommer kanske ikväll när jag ha slutat jobba. Ska ju bege mig nu.

Morgonen va ju inte så kul idag om man säger så hahaha sikken huvudvärk (A)


Beställt! =D

OMG nu har jag spenderat upp nästan alla mina pengar =[ . Allt mitt sparande kände att paniken inom mig började växa. Fast jag ha ju tjatat och önskat mig det sååå länge så nu är det bara oc vänta på min lön den 27 och sommarlönen så har jag nog fått ihop mitt sparande igen (L). Typ beroende att ha pengar på mitt konto xD, alla kanske är det jaa men jag är extreem. Köper nästan aldrig något som jag riiiktigt vill ha och som kostar mycket. Utan jag bara småköper så jag är nöjd för stunden.

Nu hoppas jag vara nöjd vääldigt länge för detta har jag velat ha hur länge som helst! VAd är det som jag ha köpt da?

JOO det är en ny systemkamera CANON lagt ner rätt så mycket pengar på den så jag kan ha den länge utan att köpa en ny om ett år igen. Köpte även en reflexskärm samt en fjärrutlösare. Denna sommaren är räddad =D. Hejdå gamla skit systemkamera. NÄä den gamla är inte dålig. Bara jag somha tröttnat på den och ha helt enkelt växt ur den. Men den är en väldigt bra nybörja kamera om någon vill köpa den (:


Vädret

Sikket underbart väder det va igår! Synd så jobbade jag. Gjorde inte så mkt va ju och gjorde lite saker ändå. bland annat så va jag med en och små shoppade lite saker i stan. Sen satt vi ute och åt middagen på altanen. Cyklade gjorde jag också med en. Så fick ju vara ute iallafall =D.

Idag jobbar jag också, dock inte så fint väder ute men fortfarande varmt. Mer som migränväder känner jag. Sitetr och pimplar vatten för fullt, vill inte få migrän utslag! Hatar det...


Blåmärke

Aaj min panna. Halva pannan har ett blåmärke. Få la skylla mig själv antar jag!

Överraskning

Förr älskade jag att få överraskningar men nu för tiden få jag bara såna dåliga. Det har gjort så jag hatar överraskningar. Det är de värsta man kan få. Speciellt från sin pojkvän!!! fy satan

Vad hände?

Vad hände med den tiden som va så bra? Just nu vet jag ingenting! Önska bara att man kunde rulla tillbaka den tiden som va såå underbar den bästa tiden i mitt liv men jag antar jag få leva så här, jag få smälta det och gå vidare fasten jag avskyr det såå himla mycket...

 

Fuck!!!!


Brun utan sol.

Bara älskar min nya brun utan sol. funkar PERFEKT! Blir jämnt och fint, och fin brun färg

Köpte den på g-kås så vet dock inte om den finns här eller vad den kostar här i halmstad. Få hoppas den finns här när min tar slut eller om man kan hitta en lika bra igen? (L)

 


För mycket att göra..

Usch inte alls humör idag för att vika tvätt ... Vill bara lata mig tihi.

Sånt har man inte alltid tid med när man ha flyttat hemifrån! Det blir till att jobba som satan och är det inte jobb så är det något här hemma som behövs göra, damsuga,tvätta, vika tvätt, disk, badrummet, kattlådan, aktivera katterna så de inte sover bort hela dagen.

Gaaah såå mycket och lilla jag som är trött idag xD!


Kastrerad :/

Lille Shino kastrerad. Sov nästan hela dagen i fredes hemma. men nu är han pigg igen.

 

Max har fått sitt MC ställ nu också. Inte långt tid kvar till han ska börja övningsköra, uusch säger jag bara xD

 


Oh yeees!

Gick ju som sakt en promenad för nån dag sen som jag sa ledde till en fest. Det började så här. Min pojkvän skulle åka till jobbet och gnällde över det. Jag sa att jag kunde komma till hans jobb när han slutar så kan vi ha följe hem sen. Så jag började väl traska hemifrån sju på kvällen mot hans jobb. Hade kameran med mig så jag kunde ta foton och sånt. Väl när jag kom fram dit som va tjugo i nio om jag inte minns helt fel så satte jag mig ner och väntade på honom. Han slutade inte förens nio, men blev typ kvart över.

Han jobbar på Max hamburgarställe här i Halmstad fast den som ligger på stenalyckan som det nu heter.

Vi åt lite granna och satt med några av hans jobbakompisar som va där och åt. De började fråga oss om vi skulle med och småfesta lite för en av dems flickvän hade fått ett jobb så de skulle fira det. Hmm ja varför inte tänkte jag, en stund gå ju.

Så vi åkte hem en snabbis så jag kunde byta kläder och hämta lite att dricka sen stack vi dit där det skulle vara.

Va väldigt trevligt och väldigt spontant. Jag som bara trodde jag skulle gå till hans jobb och ha följe med honom hem.

Kom inte hem fören halv tre på natten ^^.

 

Här kommer lite bilder på dagen.

 


Det va som..

Blev inte att  jag la upp bilderna, va så trött och så jobbade jag på kvällen. Kom precis hem nästan. Varit och jobbat idag 9-21 sen gått en fet runda  och ätit lite på Mcdonalds

Helt sjuk promenad haha

Haha min promenad ledde till att jag helt plötsligt kom till en fest.

Pratar mer om det imorgon, måste sova nu min katt ska kastreras imorgon plus lägger upp bilder imon!


Vart för du mig?

Tänkte faktiskt gå ut och gå nu en lååång runda. Ta med min kamera och se vart den för mig ^^ .

CYA!


Shino -*

Han är så sööt när han sover (A)


Nice

Igår va det rätt fint väder men som sakt blåser ju alltid här så de drog ju ner på de hela.

Satt ute och pluggade körskolsboken medans Max meckade med hojen!

 

 


Kunde inte hålla mig!

Kunde inte hålla mig innan efter körskolan idag att sticka inom MUS och köpa mig en cover all mix och eyepencil ^^

Nu måste jag verkligen sluta köpa saker haha. gått åt mkt pengar denna och förra månaden (A)

 


Fånga Ankan

Katterna gillar sin nya leksak ^^

 


Ullared

Igår efter jobbet så va det bara att cykla fort hem för jag och pojken skulle åka till Ullared för att shoppa lite på G-kås ^^. Hittade en hel del saker, dock inte så mkt kläder. Jag kom hem med ett linne och lite underkläder och strumpbyxor till mig och han kom hem med en t-shirt, ett par shorts och underkläder.

Det fanns jätte mkt fina kläder men satt inte bra på mig eller så fanns det inte i min storlek :/ tyvärr!

 

Här kommer lite bilder ifrån igår

 


Bråttom

Satte mig snabbt här fasten jag ha lite små bråttom höhö, men skriver sen vad som hände igår och så efter körskolan.

På vandring

Igår va det jobb som gällde, ska strax sätta mig på cyklen och cykla till jobbet igen för ett jobbepass till!

Haha vi fick besök av två änder igår som va på sin vandring ^^ sött.

 


Tvinga mig själv

Vaknade typ precis hihi. Kände jag behövde sova ut lite idag. Börja inte jobba fören klockan tre så de va gött!

Nu ska jag bara få fart på mig så jag kan träna lite innan jobbet och hinna duscha och allt. Är så jävla lat av mig..

Aja hörs sen, nu ska jag tvinga mig själv att träna lite.


Förjävligt

Idag måste jag jag städa lägenheten. Det ser förjävligt ut.
Kan inte någon annan göra det ^^?

Rå fisk

I lördes när man vaknade va man rätt sleeteen :P, Haha tro nog alla va det i den lilla ettan. Vicky, Madde och Jag drog oss till Netto och köpte oss lite smått och gott att tugga på. Sen la vi i lägenheten och latade oss tills vi skulle åka hem. Väl hemma bestämde vi oss för att ha sushitisdag(på en lördag) Så vi frågade runt om lite andra ville va med men bara Carro nappade, jaja kul iallafall. Asien fick det bli klockan 20.00.

Carro och jag käkar inte sushi så vi tog något annat så fick Madde och Vicky äta rå fisk uurk. Sen drog vi hem till Carro och myste med en liten filmkväll! Va la hemma igen runt ett på natten, somnade direkt..

 

 


Valborg -*

Dagen började med att jag vaknade halv fem på jobbet. Jobbade natten. Kunde inte sova längre än så. Sängen där är så jäkla håård, som att ligga på sten. Inte skönt alls men men!

Slutade halv tio så va hemma strax efter tio. Fick packa ihop det sista i min ryggsäck som jag skulle ha med mig till Lund och käka mat fort innan bussen skulle gå till stan fem över elva. Halv tolv va jag på körskolan och skulle köra en halvtimme. Sen va det bara snabbt inom hemköp för hade glömt köpa läsk dum som jag är. Fick springa till tågstationen med all packning. halv va klockan när jag  hade en rätt så  bra bit kvar och tåget skulle gå tjugo i! Paniken började växa inom mig "faaan faaaan, jag kommer att missa den" Började springa ännu fortare men gick ju inte springa för fort tack vare ryggsäcken och väskan. Många skrattade och ba: (haha titta hon springer)

Jätte roligt tänkte jag! Hann precis kliva på tåget innan den skulle åka. YEES.

Va framme runt klockan två och då fick jag ju leta upp Vicky som höll på och leta upp mig. Tillslut fann vi varandra. Vicky, Madde och Vickys bror Oskar åkte ner på torsdagen redan men jag jobbade ju så kunde inte då.

När vi väl fann varandra skulle vi leta upp Madde som va och kissade, men hon va inte lika svår och hitta. Sen va de bara att traska in mot parken där festandet redan va full igång. sataan så mkt folk det va. Väldigt trångt men roligt. Vicky o Madde va redan lite lulliga så jag fick dra fram min dricka och börja jag också.

Efter cirka 1,5 timme så drog vi hemåt till Oskars kompis som vi bodde hos så att jag fick lämpa av mina grejer plus så ville vi fixa oss inför kvällen. Haha man kunde verkligen se att tjejer hade varit i hans lilla etta. Kläder och saker överallt =D .

Efter fixandet så drog vi oss in igen till parken och dit allt folk skulle. Vi hade jätte roligt (:, så skönt att slippa och festa i Halmstad hela tiden. Riktigt roligt!

 

Här kommer lite bilder ifrån kvällen ^^


<-- Madde somnade som en räka


Crazy helg!

Länge sen jag skrev nu för ha ju inte varit hemma nu i helgen så mkt. Va ju på Valborg i lund och festade med några st. Så jävla roligt. skriver senare om vad jag ha sysslat med. Först ska jag vara med pojken och äta god middag innan han ska jobba

RSS 2.0