Jobbelijobb!

Jobbdags! 7.00 - 13.30.. Sen blir det att åka runt och lämna runt CV och hoppas på att få napp (:

Igår hämtade jag ut mitt körkort på posten! Få la funka de kortet som blev haha xD jaja bättre än mitt Id kort som jag hade. Den va ju bara pinsam att visa upp när man va tvungen.

Dagens händelse

Körde Max till vägverket innan idag för han skulle ha teori prov i motorcykel. Fick lite senare ett sms att han var klar och då va det bara att köra och hämta honom! Godkänt fick han, fasten han inte typ ha övat så det var verkligen tur. Hungriga va vi plus så orkade ingen av oss laga mat, så vi drog oss in till stan och åt pizza på Idas.

En man kom in där och skulle äta, beställde sin pizza och va helt enkelt allmänt konstig. Helt plötsligt började hans telefon att ringa och han började prata och blabla men sen sa han typ : " ah på fredag? Jag ska försöka komma så mycket som möjligt" haha tyckte vi va as roligt!


som sakt..

Så tyckte jag det var en underbar dag i tisdes, varför jag tyckte det var för att jag KLARADE mitt teori prov ^^ blev så glad. Hela dagen typ så va jag ute med mamma och pappa och körde runt, åkte hem till min bror och tittade förbi en stund. sen åkte vi hem till mig och lämnade av mig.

Tidigt morgonen efter vaknade jag tio i sju. Skulle ha en enkellektion klockan åtta och kvart i nio Uppkörningen!! Max skulle börja åtta så han körde mig till körskolan. Körde en halvtimme och kände mig rätt så lugn efter det och sen va det dags!. Fick en tjej som uppkörningslärare, (bra tyckte jag eftersom jag annars brukar köra med en kille). Började först med en kontroll och den klarade jag galant (enligt mig själv) och sen va det bara att köra. Skulle köra mot furet och precis innan furet vid röd stopp fick jag motorstopp! VAFAN liksom vad höll jag på med. Tänkte att jag inte skulle ha foten på kopplingen. Dumma mig, men skitsamma tänkte jag bara att köra vidare och inte tänka på det. Första saken jag skulle göra va att backa runt ett hörn (värsta fienden!) Failade stenhårt, helvete tänkte jag två fel redan! Nu skiter det sig. Men va lugn för det är minst 20 minuter kvar att köra.
Körde lite motorväg och landsväg och det blåste ju inte lite ute!. men men Klarade allt annat rätt så bra tyckte jag. Sen va vi påväg tillbaka och precis när jag hade kört upp och ställt bilen som jag skulle så sa hon att jag va godkänt!, sikken pust jag gjorde och så JÄVLA glad man blev!!

JAG HAR KÖRKOOOORT!!!

Helt plötsligt blev det..

En underbar dag ^^ tihi. Dock hittar jag fortfarande inte min mobil sladd till datorn. Så kan inte lögga in bilder som jag tagit ifrån mobilen.. Tråkigt! menmen vad ska man göra?

Ska snart ut och övningsköra med Mamma och Pappa, det kommer la lite strax efter halv fyra. få se vad som händer senare.

Är så lättat från mitt bröst idag. Som om någon bara gick in där och tog bort det. så härligt och jag är så glad just för stunden!

Få skriva mer imorgon eller nåt iiiih


För att jag kan!

Gääääsp, imorgon är det jobb tid 7-13.00 som idag!

Ska nog ta och sätta på en film och bara krypa ner i soffan och mysa (:


Fly away

Jobb 7-13.00 .

13.40 - Körskolan dubbellektion min sista..

Efter lektionen satt jag kvar och pluggade tills det stängde klockan 18.00. Hem och käka mat och slappna av lite,

måste ta tag och göra lite i köket också! (Vill inte)

Som sakt i måndes klippte jag lugg. här är första bilden på det!

 


Svårt

.. Så svårt det ibland kan vara att väcka andra. Man få typ hoppa och stutsa på de, eller katsa vatten? Kanske man ska testa, att kasta vatten! Hade varit roligt. Fast hade nog fått igen det någon annan gång ^^

 

Ska iväg och handla men få inte upp Max ur sängen. Börjar klockan tre idag så vill hinna göra lite saker före..


Dante

Här är lille Dante (L) sötiis

 


Måndag

Måndag och det ärmin lediga dag! Så skönt. Drog till stan halv elva, var där kvart i, klippning 11.00, klippte raklugg!!Blev la helt okej. Händer lite mer i mitt hår nu så det är ju de jag ville ha för annars är det hela tiden dött!

Ringde Max och sa att jag hade klippt lugg som han inte trodde jag skulle våga, Drog till banken och skulle lägga in skattepengarna (sent, jag vet), Ringde mamma och väntade sedan på att de skulle komma in till stan för jag skulle övingsköra. Tog ett tag för de va ju så sega. Sedan har jag kört kanske 1,5 timme, tog en glass ute på östra stranden sen åkte vi till söndrum och överaskade Daniel(min bror) och Jossan och som tur var va de ju hemma.

Så ha träffat lille Dante idag och oj vad han ha växt sen sist jag såg honom den lille plutten. Få ta och hämta min kamera och lägga in bilderna  på datorn.

Nu ska jag plugga lite teori, och sedan fixa iordning kvällsmaten!


nu börjar man..

Bli trött på att jobba, behöver paus! Tur så få jag de på måndag och nästan hela dagen imon.

Börjar nu klockan elva och slutar halv tolv imorgon! Sen börjar en ny vecka, sista veckan på mitt sommarvik, sex dagar i rad till! Det ska gå, men oj vad jag är trött.

 

Nehepp dags att börja cykla


Fun!

Idag jobbar jag till klockan ett, sen bär det av till Ullared med mamma, moster och Martina! Ska bli skoj. Få se om jag hittar något, dock har jag glömt min lista hemma haha, så få ta och ringa Max sen så jag kan skriva ner de jag inte kommer ihåg.
Kamera med mig så kanske till och med bli en bild eller två, om jag kommer ihåg det!


Nattepass

Inception va bra igår, lite invecklad men bra! Börjar inte förens tre idag så nu ska jag käka tiiidiig lunch för Max börjar tolv. Sen få det bli lite sex and the city och plugga innan jobbedags. Packa sovbagen också för ska ju sova natt där.

 


Bio night =D

Snart blir det bio dags med grabbarna! Vi ska se inception, hmm undra om den är bra :P men det märker man.

De ville se den och jag bara nickar och få lita på deras omdöme haha.

Pluggat idag också. Känner mig väldigt duktig nu för tiden. Jobbar som bara den och klämmer in mitt pluggande i allt det och all min lediga tid plus försöka hålla rent här hemma. Ibland är det inte så lätt men vafan så är livet.

Känner att jag är värd en god bio kväll. Imorgon börjar jag tre och slutar inte fören lördag halv tolv. Natte pass, men goa pengar!

 

Nehepp få skynda på Max lite, börjar bli rastlös


Världens otur.

Jobbade från 1 igår till lite över nio. Sen va det bara att cykla hem. Fast en kompis hade grillkväll så det blev att jag cyklade förbi där jag bor utan att gå in och bara sova eller vara helt död till att sitta och käka korv med andra filurer.

Vägen dit som är typ två minuter med cykel ifrån där jag och Max bor börjar jag gäspa. Inte så konstigt för jag va ju trött. Men just det tillfället så ska det komma en jädrans liten insekt inflygandes i min mun och jag få en världens chock och börjar hosta och harkla och spotta och aaaah! Tur bara att ingen va i närheten haha. Så typiskt mig alltså haha.

 

Nu ska jag bege mig och jobba igen *gäääsp*(få gäspa inomhus denna gången) ^^


God macka

Min goda macka innan eller Baguette som det heter.

 

 


haha

Kom hem vid fyra idag, sutiit och pluggat sen kvart i tio till tre tiden på körskolan. Känner mig så duktig.

Efter det drog jag till hemköp och köpte mig en fralla för att göra mig en god macka som lunch hemma. Mums**

Tatt det lite lugnt och tittat på ett avsnitt sex and the city och få la ta och börja vika tvätt nu innan Max kommer hem.

 


Uppe med tuppen

Ledig idag också, och ändå är jag tidigt uppe! Ska åka med Max idag igen när han ska åka och jobba, så släpper han av mig vid körskolan, så ska jag sitta där idag också.

Rullar ju på så  bra nu så, så få det bli idag. Få se vad som händer senare idag, har jag inte riktigt bestämt.

Max slutar inte och jobba fören sju ikväll.

Få sätta mig och äta frukost nu med honom och fråga vad han vill ha för mat ikväll :D


Duktiga jag!

aaah idag så har jag allt varit duktig! Max började jobba klockan nio idag. så jag tvingade upp mig och följde med så han kunde släppa av mig vid min trafikskola så jag kunde plugga, satt där från kvart i nio till klockan tre! Sex timmar i streck utan att röra på mig. Kände att jag fick mkt gjort. ska göra samma sak imorgon fast då börjar han kvart i tio.

Nehepp få la skriva sen måste göra pannkakor!


RSS 2.0