Lund

Ska snart ta bussen in till stan men först tänkte jag snabbt skriva här.

Spöregnar ute så jävla tråkigt nu när det är valborg och allt!! Som sakt ska ta bussen in till stan och dra mig till körskolan. Efter det så få jag gå till tågstationen och vänta på mitt tåg som ska ta mig till Lund. Där ska jag fira valborg med Vicky och Madde som redan ha åkt ner dit igår med Vickys bror. Ska nog bli skojigt fasten det regnar. Helst skulle jag vilja slippa regnet men men. Nu få jag skynda mig och bli klar med lite saker

 

cyyyyaaaa


Hur ska man hinna!

Godmorgon, Vaknade precis för en stund sedan.

Igår var jag hemma hos mor o far och oljade deras altan och åt lunch där med Max. Sen var jag ute och vningskörde i mer än en timme ^^.

Sen blev det till att dra till jobbet. Tyvärr så spöregnade det så jag ville inte cykla så det fick bli bussen dit.

Idag börjar jag inte jobba fören 15.00 så innan dess ha jag massvis att göra. Det är såhär att imorgon så ska jag till Lund och fira valborg så jag måste packa idag och ha allting färdigt för jag komme rinte hem fören 10.10 cirka imorgon för jag jobbar natten också idag.

Så svårt och veta vad man ska ha på sig, få la typ slänga i något extra och sen är jag så smart och glömde ryggsäcken hos mina föräldrar! Få ta mig dit på något sätt och hämta den. Sen få man inte glömma vad för sprit som ska ner i väskan och mobilladdare och kamera som ska vara laddad!! De få jag nog springa och göra nu.

Mitt tåg imorgon går inte fören 12.40 men innan dess ska jag köra på körskola därför bli det lite tajt. Hade tandläkare tid 12.00 men den få jag avboka.


Fisken biter en i arslet

Idag har man varit på körskolan och övningskört :O, gick faktiskt bra! Fick fickpakera också..... Alltså tro ni inte att jag blev jäätte nervös. Har aldrig ens backat med en bil och så vill han att jag ska fickpakera. Han bara flinade och sa: hahaha ja men det här kommer och gå fint. Jo men visst hade han rätt, klarade mig galant men ändå!

 

Sen efter körskolan drog jag till jobbet och skulle jobba några timmar. Gick förbi jobbets akvarium och skulle titta på dem små fiskarna.

Började små flina för vid pumpen va det två fiskar. Den ena va lite halvt mellan pumpen och den andra duttade konstigt på den som va halvt mellan pumpen. Men sedan insåg jag ju att fisken mellan pumpen va död, och den andra fisken åt på den döde! Upsiii.

Fick hämta en lite hov och spola ner den döde fisken.

Haha tänk att sätta sig nu på den toan. Man får la akta sig så inte nåt hugger tag i ens skärt xD

 

 

 

 

 

 

 


Shino


Super

Inte varit inne på ett tag  nu, jobbat och dylikt. Igår fick jag hem min klänning från Nelly =D

Super söt

 


Vår

Gud så härligt väder det har varit idag. Varit ute och övningskört rätt länge idag, gick rätt bra om jag själv ska säga det xD.

 

Våfflor ute i de varma vädret och is kall saft <3

 

 


Kryssning -*

Hundvakt till denna lilla figuren. Min brors hund. Den filuren ha åkt på kryssning >.< till  Caribbean!!

Kan man bli mer avundsjuuuk, NEJ..

Skulle bara passa henne igår och lite idag, så mor och far kommer väl snart och hämtar henne.


Loove <3

         
         Alla ha skrivit runt och snackat mkt om detta sminket. Till och med jag blev fast i det! Så nu har jag hittat en billig hemsida där de hade det <3 loove
Matt,shimmer och varma färger ^^ inte så att man behöver köpa allt men det gjorde jag ändå haha


VILL HA!

Om man bara hade pengar så man kunde köpa lite fler kläder!

Dock ha jag beställt en jätte söt klänning för nån dag sen, visar den när den kommer.

Fast jag är sugen på dessa kläder också men ha inte råd =/


Spökhuset

Igår ringde Madde mig och undrade om jag ville vara med och beställa pizza med några andra. Jag sa att jag fick fundera på det och återkomma, men vad hade jag och fundera på egentligen det vet jag inte haha!

Så det blev att  jag va med. Vicky, Madde och jag beställde en familjepizza Bussola. Buss  - Ola haha roligt tyckte vi.

De andra fjantarna Lisa och Kati tog en helt vanlig vesuvio pizza. Tråååkiig :P

Till pizzan blev det filmen yrrol, den är så jäkla dålig att den bli så jäklans bra alltså, så har man dålig humor = titta på den!

 

Efter pizzan och filmen satte vi oss i en bil och körde för att besöka ett Spökhus. Vet inte hur vi kom på tal om det men skit samma. Kati och Lisa satt typ och "böla" att de inte vågade. Vicky och Madde har varit där så många gånger så de tyckte inte de va något särskillt. Jag satt och typ skrattade hela vägen dit. Jätte roligt med lite skräck i ens liv tycker jag.

Det är såhär att det stället vi åkte till har det bott två bröder, vet inte riktigt hur allt hände men det sägs att den ena brodern slog ihjäl sin bror med en stekpanna och sedan tatt ett rep och hängt sig själv.

Vi fick åka i cirka 20 minuter för att komma dit, ligger mitt i skogen ute i Steninge, Lääääskiiigt :P

När vi väl stannade mitt framför huset och skulle kliva ur bilen satt Kati och Lisa kvar och sa: "Kan vi inte åka nu, snälla" Jag klev ut med ficklampan och tittade runt och tyckte de va hur häftigt som helst. Till sist kom rädda Kati ut ur bilen och följde med in i huset och tittade runt. Där på golvet låg en stekpanna! Och nära stekpannan när man tittade upp såg man repet hänga. Dock såg man den utanför huset också genom ett fönster. Allt var helt förfallet där inne. Fick inte se övervåningen och källaren för Kati ville därifrån snabbt.

Efter vi körde därifrån och kom upp på vanlig väg igen höll vi på att köra på en räv xD! Lämnade Lisa och körde vidare till en läskig kyrkogård. Tyckte dock inte den va så läskig, bara lite konstigt att den låg så som den gjorde.

 

Sen lämnade de av mig hos Madde så jag kunde ta min cykel och cykla hem. En väldigt speciell kväll men roligt me dessa töser.

Ps: Undra om Kati kunde sova tihihihihi


Fler besökare

Vill ni ha fler besökare på er blogg så klicka in er på mina länkar i vänstra hörnet!



Börja om på nytt..

Raderade allt mitt gamla på bloggen för att börja om på helt nytt.

Ha länge tänkt att jag ska fortsätta skriva på min blogg men längre kom jag inte än tänkandet!

Köpte en helt vanlig bok för ett bra tag sen som jag använde till att skriva ner saker som ha hänt, klistra in minnes saker och allt möjligt. Det gick väldigt bra i början i den men sen tog det stopp, precis som det gjorde i min blogg.

Månader efter månader gick och allt mer bara satte sig i huvet och gick runt och åter runt. MÅSTE skriva av mig blev det helt enkelt nu.

Så därför ska jag börja Skriva av mig här och i min lilla bok.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0