Explosion!

Ska snart dra till skåne på kusinträff, men väntar på broder min som ska hämta mig.

Tänkte jag kunde röja undan lite här så såg jag en flaska som jag ville tömma, hmm knappt hunnit ta tag i locket så small den rakt upp i ansiktet på mig, tur va så hann jag täcka med handen som fick de mesta av smället. Aaaaaaaaj säger jag baraaa!!!

Skit rädd blev jag och Liam ståd uppspärrad med ögonen och fattade inte typ vad som hände. Inte jag heller.. Usch skakiis :P

 


Så kan det vara ibland

Inte skrivit på ett tag igen, ha jobbat och pluggat mkt. Så kan det vara ibland.

Snart bli jag hämtad av Vicky(eller hennes mamma) ska in till stan och fira Madde en kompis födelsedag, käka lite och smått. Hon fyller år imorgon men det gör ju inget att fira det en dag tidigare! Sen bär det av en stund till nyhem hem till en. Ska jobba imrogon så jag bli iallfall inte långvarig. Mat ska iallfall bli gott :P, klädstil och bilder kommer som sakt så småningom ska nog inte säga ikväll eller så för det kommer det nog inte bli och det brukar det inte bli så dålig som jag är på det haha.

 

(Bild från en grillfest hos Vicky o Oskar)


Så fort det går

Oj va tiden har gått fort idag, redan pluggat i två timmar! Dags att dra ut och köra en timme.

Bye


Snabbt och enkelt

Vaknade typ kvart över åtta idag! Börjar inte jobba förens Tre och jag är redan uppe!! Inte likt mi haha, men ska sätta mig nu och plugga till elva sen så kommer mina föräldrar och hämtar mig så ska jag ut och köra en timme och sedan köra till elgiganten där Max jobbar, han slutar tolv så vi ska handla efter det och sedan laga sbann lunch innan jag ska dra mig till jobbet och han kanske skulle jobba vidare han också.

Så nehe dags att plugga, hu nu detta kommer att gå!


Så kan det vara

Idag jobbar jag från 9-21 tröttsamt att jobba så under en helg, men det få gå det också!

Igår

Igår pluggade jag till klockan var fem, fick lite bråttom där för skulle möta en kompis klockan halv sex för vi skulle gå på bio, letade ihop mina saker och klockan blev 8 minuter över fem. Cyklade inte så fort men rätt så. Kom utanför biografen och tänkte nu är jag precis lagom i tid, ohja lagom allt klockan var bara kvart över, det tog mig fem min haha. Gick så länge och tog ut pengar och när jag kom tillbaka så hade Kati kommit dit!
Vi gick och köpte godis och dricka sen började filmen. Vi tittade på The last song. Väldigt bra om man gillar tonårsfilmer, som vi gör! Efter det gick vi hem till mig, och sedan skulle vi åka till stranden och träffa några.
Blev bara en stund men mysigt va det ändå.
Bilder på de kommer också, några tog jag iallafall.

VRÅLHUNGRIG!

Nehepp inte kan man plugga när man är vrålhungrig! Dags att ta en paus och göra lite lunch, åt så dåligt till frukost (ett rån)

Sent, men gött!

Vaknade tio över 11 idag. Va så skönt att få sova ut.

Nu ska jag strax leta upp nått att käka sen är det dags att plugga en stund!

 

(Bild ifrån en förfest)


trött

Fullt ös medvetslös idag! Vaknade nio, Ungdomsmottagningen klockan tio va inte ifrån fören tolv, åkte till Falkenberg - FYNDA för Max skulle köpa sub och förstärkare. Till Halmstad igen och jobba tre till tio. Gå hem, Inte hade de tagit fram nån mat från frysen till mig så jag sket i att äta, duschade och nu ligger jag i sängen och ska precis stänga av datorn och sova.

Bio imorgon med Kati, men först plugga typ hela dagen!

GODNATT!!


psshh

Kom precis hem. Jobbat 8-15 fast fick gå klockan två så drog till körskolan och pluggade en timme, körde sedan en timme och pluggade en timme efter det!

Känner mig jätte duktig. Nu ska jag bara vara ännu mer duktig och handla hem mat, plus städa klart här hemma.

... Orka jag? Få försöka iallfall.

Ska leta upp min kamera, va på grillfest i lördes och ha lite bilder sen dess. Inte sett dem ännu, kameran dog den kvällen

 


This is it!


Helg

Nu har man jobbat i tre dagar, rätt så långa pass två av dagarna. Skönt att vara ledig helgen. igår efter jobbet hämtade mamma och pappa mig och vi körde till Ullared för att shoppa lite på gekås.

Hittade lite skit som jag tog med mig hem, så nu är det bara att sätta igång och städa så jag få iordning här hemma så kan jag sätta upp lite nya saker. Just nu ser det bara ut som en bombnedslag här hemma. Tur är man ledig imon och kan göra något åt det hela. Är ju också ledig idag men har andra planer. Först ska jag med mamma till Wild west och käka lunch. Sedan ska jag hem och duscha och göra mig i ordning, för ska hem till Vicky sedan på grillfest =D kommer bli skit kul! Hoppas bara att vädrte håller uppe. Regnade nydligen ute =/. Vädret ska INTE stoppa oss!!

 

Här är några bilder ifrån Stugan förra veckan.

 


Man bli galen!

Ska snart dra mig till jobbet om sisådär 6 minuter .. Usch man få lite ångest att gå dit nu när man ha varit ledig ett tag, vill vara meeer ledig!

Hittar inte min mobilsladd till datorn så jag kunde lägga in en bild på Dante, vart kan den vara!? Letat överallt. Aja få la leta lite till typ ikväll om jag orkar.

Här är en bild från stugan iallafall, få se när fler läggs upp.


hemma igen!

Nu är vi hemma igen =D. Så skönt så! Kom hem igår eftermiddag och då var det bara såååå varmt, så vi slängde bara in packningen och drog direkt till stranden fför att svalka oss lite.

Åt middag sedan hos mina föräldrar där Liam var. Sen fick han komma hem med oss igen den lille rackaren.

Blev faster i måndes =D till en liten pojk. så man va ju rätt så sugen på att se hur han såg ut och hålla den lille skiten.

Det fick jag göra idag såå himla söt, synd bara att han sov hela tiden hos mig haha. men när vi skulle hem tittade han lite! Få träffa dem en annan dag och förhoppningsvis då så är han lite mer vaken. Hade köpt lite bebis kläder och en present till min bror för han fyllde år i söndes. :P så det få fira födelsedagarna dagarna efter varandra. Min bror den 4;de och bebisen den 5;de haha. Tur han fick iallfall en egen dag. Han ska heta Dante. Rätt sött efter man ha smält in namnet i huvudet. I början tyckte jag det lät helt knäppt:P men så är det ibland med namn.

 

Ska lägga in lite bilder senare, hade inte med mig min kamera men tog lite med mobilen på Dante, ska bara lägga in de plus stugbilderna.


Då va det dags

Snart så snaart kommer Max och hans mamma och hämta mig sen så få man sitta i bil i några timmar.
Ska ringa och väcka Max för ha glömt att packa ner några saker annars tro jag att jag inte ha glömt något hehe, aja vad gö de om man missa nåt litet. Ska bli skönt med en vecka semester vid stugan. Hoppas att vi ha det fint med vädret så man kan bada mkt i sjön. Plus att båten har fått en båtmotor nu så nu slipper man att hela tiden ro!

Ha iallafall med mig min systemkamera plus min digitalkamera, så förhoppningsvis kommer det att bli en hel del bilder.
Inget internet och sånt där borta så vi ses om en vecka (:


Stress

Usch vad jag kände mig stressad igår när jag kom hem ifrån jobbet, det var bara att packa ihop Liams sista saker och så kom mamma och pappa och hämtade oss, ville följa med och se så allt va bra när han skulle träffa hundarna igen. Va så länge sedan sen sist, plus så fick jag köra lite grann.

Va lite stelt i början men de ska nog gå. Större ställe tycker han om att vara på. Så nu kan han skutta omkring ännu mera, haha de kommer inte att få en lugn stund där borta när han väl ha vant sig!

 

Känns som jag ha glömt att packa något, men vaaad!? Klockan han bli halv ett igår och jag hann inte duscha. Jag va bara tvungen att få lite sömn. Ska ju sova på jobbet idag för ha natt skiftet också. så de hämtar mig imorgon klockan elva så är det bara att åka iväg. Hatar att man måste ha packat klart redan liksom, brukar alltid annars gå kring och små packa för det är då som jag inte glömmer saker men nu är det helt annorlunda..

 

aja dags att fixa lite till känner jag med väskan


Massvis...

usch håller på att packa för fullt! Packat Max väska, snäll som jag är hehe. Min är snart klar ska bara packa till lite produkter sen så är den klar. Liams väska ska packas också innan jag ska dra mig till jobbet. ska lämna han hos mina föräldrar ikväll, så han ska också få lite semester :P. Aja dags att fortsätta

LISEBERG

I måndes var jag och några på liseberg ^^ fuuun! och varmt hade vi weiii =D

Kom hem med tre såna stora gosedjur. Rosa,orange och en grön som inte finns på bild ännu!


Fest åter igen!

På bakfyllan fyller vi på med mer sprit. dagen efter midsommar så drog vi ut till stan och chillade lite på uteserveringen och sen the corner


Midsommar

Så va det då midsommar. Hade inget att göra! Så jag fick vara med Vicky och deras familj och fira, Myysigt (: .

Fest hemma hos Tobias på kvällen


RIP

Sen har jag jobbat konstant typ jätte länge. Helt plötsligt blev jag lite sjuk! Kan vara för jag jobbat ut mig vem vet men men. fick vara hemma i några dagar.

Tisdagen den 22 hade jag och Max 2 års dag. Inte så kul dag kanske för den dagen fick vi avliva våran älskade Shino (L)

 


Firande - festande

12/6-10 - Morfar fyller år

Kusinbarn

Kusinbarn

 

Fick köra hem samma dag på kvällen =D, körde till snöstorp där Max var och festade, så festade lite jag med muhi!

Nån hjälpte till att trycka in så mkt chips i Bagarn som möjligt

Här fick han lite skäll för att det va så smuligt efter honom


Nu såå

Nu hade jag tänkt att lägga in lite bilder och berätta vad som har hänt nu under typ hela juni då jag inte ha skrivit. Tro jag lägger in de i olika inlägg, blir annars för mkt!

11/6-10

Kati tog studenten

 

Hemma hos Vicky och fira hennes syskons examen - samma dag


RSS 2.0