Inflyttningsfest

I igår (fredes) hade vi äntligen inflyttningsfesten Vicky, Madde och Jag. Gick väldigt bra tycker jag och lyckad en. Dock att inte få sova på kvällen pågrund av två st, och att när man väl orkade resa sig från sängen idag så va ju hela stället upp och ner och burkar och flaskor överallt, papper överallt och gud vet vad!
Va ju bara att tvinga dem att hjälpa till för jag ville ju hämta mina katter som va hos mamma o pappa, de skulle ju äntligen flytta hem igen.

Sen har de väl inte hänt så mkt mer, shill och nu sitter jag på ett lan med ett gäng killar. Som skriker till exempel: Fan kuk mmh.  Väldigt fina ord :P

Underhållande för min del iallfall haha. Kollade precis på Dear John, faktiskt rätt så bra film (= kolla på den om  ni inte ha gjort det!

 

tillbaka till att lyssna på dessa pojkars ord ^^


Onsdag

Dagen blev, handla mat som jag inte har gjort på ett tag ^^! Sen har jag faktiskt tränat i en timme idag. Lagat mat till Max o mig för han skulle hjälpa mig med listerna som inte ens gick att fixa för vi behövde en tång! Annan gång antar jag det får bli.

Nu sitter jag här vid datorn och tv:n och orkar typ inte gå och lägga mig men måste göra det ändå snart haha! Man må få i sig lite sömn så man orkar en hel dag

Konstig sak

Alltså detta kanske låter jäätte konstigt, Meen min lille bebis katt drack precis och jag får världens största leende på mina läppar. Han va så dålig på det nu när han har varit sjuk och sånt, så man ha fått tvinga i honom, men nu drack han alldeles själv ^^ ooooh


så töntigt detta lät xD

jkj


oj oj

Oj oj blev visst lite fördröjt det där med att städa lägenheten. Mamma sa att Danne och Dante kommer så jag vill ju självklart vara här och umgås;D

Underbart

Nu är min dator iväg skickad så få se när jag få se den igen och om det kommer att kosta mig något!

Igår va en underbardag som spenderades först med Madde och Vicky. vi drog till stan med Vickys bror o vovvarna och fikade ute i de fina vädret. Vi väntade väldigt länge på att Petra skulle komma men de tog ett tag haha :P . Tillslut kom hon och Oskar skulle dra Samt så skulle Madde också dra för hon skulle jobba! Blev att Vicky, Petra och Jag drog till hello köpte oss dricka och en baguette och drog till Picasso parken och satt där i typ tre timmar! Så jävla skönt och bara pratade och chillade i solen. Lisa kom en stund också innan jag och Vicky drog till lägenheten för att hämta en sak o sen dra oss mot Vallås.

Hem till mor o far och sen drog vi oss till henne där vi skulle påbörja inbjudningen till vår inflyttningsfest på fredag. Så jävla många bilder tittade vi igenom , blev goa skratt och roliga minnen kom upp haha! Tog oss sådär tre timmar att bli klara med alla bilder samt att skicka ut inbjudningar men nu är det iallfall gjort!


Idag blir det städ för fulla muggar! Hoppas de går fort för jag orkar inte haha!

Orimligt

För mig är det en självklarhet att när man säger en sak till en person så håller man det? Man litar på de svaret som man får, är det inte så det ska vara eller? Fattar inte allt som händer nu för tiden.



Förvirrad


Dumma j****

Helgen har gått och sikket ös det va i Fredes, liite fööör mkt kanske :P! Komme rihåg allt så klart, men vissa saker behövde inte hända tycker jag nu haha!

Lördes va ju världens seg dag alltså! frukost på roberts, stan en liten stund och sen lathet pizza, lite golf! Orkade inte dricka på kvällen så jag blev den som skulle köra lite folk till en förfest. satt där en stund Lite sådär Bkväll men ändå hittade på nåt och det va lite små trevligt (:! kom ändå hem vid halv ett så va inte så farligt.

Söndag, fortfarande seg! Fått sova ut nu äntligen men vafan ska man göra idag?! Fint väder så har suttit på altanen och halv sovit och lekt med katterna. Få se om de händer nåt ikväll istället haha!

FÅ ta och fixa in bilderna på min mammas dator nu. Glömde säga att min dators hårddisk kraschade i fredes! Helvetes jävla skit säger jag bara är fortfarande sur för det! Inte ens ett år gammalt. Så nu äger jag ingen fungerande dator och det tycker jag suger :)

sen är jag sur över en annan sak som jag inte vill ta upp helt här. Men kan inte fatta att man kan vara en sån person alltså, jag vill bara få det gjort! Im over it!

sikken tur!

Barnvakt för lilla Dante idag. SÅ söt busunge alltså! Sen skulle jag o mamma åka iväg och tanka bilen för vi skulle till Ikea. Hann bort till macken och då ringde Micki. Han och Martina ville följa med så vi åkte inom mig och skulle titta efter mått på mitt fönster, sen så åkte vi och hämtade dem.

 

Satan va de blåste idag och jag va tvungen att räta ut bilen väldigt många gånger på motorvägen haha, blåste åt sidan hela tiden! Olycka hade inträffas inte alls långt ifrån Eurostorp. Hade nog fått typ punka och kört in i räcket och slirat runt på banan och däcket hade flygit av och hamnade på andra sidan motorvägen (motsatt sida).

Bara polisen där så hade nog inte skadats för va ingen ambulans där eller nåt sånt, samt när vi kom åkande så körde polisen förbi oss, så det hade precis hänt olyckan

 

Hittade lite saker som moder köpte åt mig: snapsglas, överkast,med kuddfodral och två kuddar, hylla till mitt sovrum samt en fotohylla som jag ska ha över sängen,

Va det något mer :o tror inte det haha! få ta foto på det sen när det är uppe ^^


Hoppas det går bra

Nu är det dags att peta in katterna i burarna. Hoppas det kommer gå bra hos vetrinären usch! Fasar för detta xD

full rulle

dagen efter lunch tid!

Låg o chillade en stund sen slutade kim o jobba så jag drog hem till honom, letat upp hans rosa cowboy hatt som jag ska ha på fredag! kommer bli sååå bra! Sen så tittade vi på en film, chillade, sen slutade fidde jobbet och kom och hämtade oss. Suttit hemma hos fidde och kollat på fotboll käkat kebabpizza samt chips och läsk! Myysiiiigt!!

 

Sen nu sitter jag här. Ska snart sova för imorgon är det lite inplanerat! Katterna ska till vetrinären, Dante kommer hit och jag o moder ska passa honom. Kommer bli såå kul med den busungen! Sen ska jag nog fika på stan och Ikea efter det!

 

Full rulle sen är det äntligen fredag igen!


jaha

Vad nu? Max har varit här en stund och hälsat på katterna, sen käkade vi lunch!

 

Vad har resten av dagen att erbjuda?


Måste bara säga!

Älskar min nya marinblå Bh (L) Kan man vara förälskad i en Bh? JA, jag tror detta. Den är sååå fiiin ^^

hehe

Idag blev det en utlimat slö dag. Sen runt halv sju körde jag mamma till Andersberg. Och sedan till lägenheten med Kim för jag skulle städa och han hade inget att göra så han följde med!

 

Nu är det fixat där iallfall för helgens skojigheter! Fast det som mest kommer vara skojigt är nästa fredag den 15;De då Vicky o Madde flyttar in. Kommer bli skoj inflyttningsfest =D


idag

Min fin fiiina katt liam ligger jämte mig och sussar. Han är så fiiin. Älskar mina katter så otroligt mkt. De betyder allt för mig.

Måndag

Umgicks med Vicky och Gabbe. Sen på kvällen kom Madde och va med och vi tittade på film hemma hos mig

^^

 


Helgen i bildform

Söndag :

 

Film, och massa tjockisskräp med Vicky och Jacqe


Min stora pojke


Helgen i bildfrom

Lördag2:


Helgen i bildform

Lördag1:

 


Helgen i bildform

Fredagen:

 


Grillningen i bildform

Årets första grillning Onsdagen den 30/3


Helgen

Helgen består av :

 

Fredag: Då va jag och Kim i min lägenhet och skruvade ner min sängram och bar ner den till mitt förråd. Jag flyttade in byrån till mitt sovrum och små fixade. Kim skurade mitt kök. Fasten jag inte sa att det skulle göras :O! Han damsög och torkade golv xD!

 

Jag gjorde toan :P så snäll som jag va hehe.

Sen drog vi till Asian take away och köpte mat, käkade de och Chrille kom och hämtade oss för vi skulle ut och spela golf. Säger bara en sak.. Fan vad jag suger på golf :P. När man är nära "hålet" så är jag jätte bra på att putta i den (minigolf is da shitt!!)

Sen blev klockan kvart i sex när vi va klara. Hem byta om och drog hem till Kim och satt där med han och Chrille han ta nån Öl innan vi drog vidare hem till Jonas och fortsatte att dricka lite Öl. Sen va det dags för Bowling. Fasen att ha druckit och spelat bowling är riktigt roligt ^^ Och jag va grym som jag sa till dem att jag kommer vara (tur va så va jag ju det hehe)

 

Sen gick vi på stan och kollade runt lite, tog nån dricka till och drog till Jonas igen sen blev vi hämtade och jag åkte hem o nanade.

 

Lördag: Idag har jag inte gjort så mkt. Danne och Dante har kommit hit till mamma och pappa så har lekt med Dante och varit bebis aktig ^^ Älska den ungen, alltid så glad!

Lämnade mamma precis på Andersberg och sen körde jag till Willys och handlade massvis med toa papper för det är slut hemma hos mig. Lite snacks köpte jag också så det finns ikväll. För ikväll blir det förfest hemma hos mig med typ 16 personer (om alla kommer) Hoppas de blir lyckat som förra gången. Väntar bara på att min andra bror ska lämna stolar till mig som han sa att han kunde:O Annars vettefan vad jag ska göra haha!

Blir ju självklart utgång sen. Ska se om jag hittar laddaren till min lilla kamera så den kan åka med ;D

 

 

Bilder kommer sen


RSS 2.0