HFAB

Varit hos HFAB idag också och fixat klart med vilka tapet vi ska ha. Köket och sovrum 2(vårt blivande datarum) Ska HFAB stå för. De fixade vi klart och va eniga vad vi ville ha. Datarummet ska ha en fondvägg, rätt så mörk, sedan ska resten av rummet vara ljus. Nästan vit. Köket har vi bara tatt någon äggfärgad om jag inte minns fel :P

 

Sen ha vi valt till alla andra rum (inte badrummet).

  • Vårt sovrum ska vi ha ljus grön för sedan har vi så mörk ram runt sängen och resten av sakerna som ska vara där vill vi ha lite mörkare så det passar nog in med något ljust.
  • Hallen har vi valt en ljus mönstrad tapet.
  • Vardagsrummet har vi valt att ha en röd, rätt så mörk fondvägg. Sedan har vi faktiskt valt samma färg som i data rummet den ljusa nästan vit färgade till resten av väggarna.

I bonusfonden har vi 8585 kroner att göra vid lägenheten. Men om vi skulle ha valt att HFAB skulle tapetsera något av rummen så skulle de gå på cirka 7710. Så vi ha valt att göra detta själv. Summan för alla rummen tillsammans som vi står för kommer gå på 3800 kr. Så sjukt mkt billigare att göra det själv, men sen är det ju själva jobbet också! Det får vi ta haha.

Blev ju väldigt mkt pengar över så vi valde att ta och göra hallens golv också samt vårt datarum och då kom vi upp i 7710 kr.

Så nu har vi att göra i lägenheten som bara den innan vi kan börja bo där. Sen när pengarna kommer igång igen i fonden ska vi göra köketsgolv samt sovrummet, men det får bli då! Vi ta det viktigaste nu.

 

Kommer nog bli bra det här (:!! det bästa är ju att inte våra pengar kommer gå på detta :P.Nu kan man satsa på andra möbler om vi behöver det!

 

 

Här är ritningen på lägenheten

72,2 kvm

 

 


Kommentarer
Postat av: katherine

fan vad nice :-D grattis verkligen! skönt för er :) vart i stan ligger det?

2010-11-19 @ 16:14:16
URL: http://mondoblog.se/kissandtell
Postat av: Jacqline

Det ser riktigt nice ut ju :D Jag och Vicky pratade om att kolla på disneyfilmer någon gång snart :) Tycker att du ska vara med då! :)

2010-11-19 @ 17:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0