Inflyttningsfest

I igår (fredes) hade vi äntligen inflyttningsfesten Vicky, Madde och Jag. Gick väldigt bra tycker jag och lyckad en. Dock att inte få sova på kvällen pågrund av två st, och att när man väl orkade resa sig från sängen idag så va ju hela stället upp och ner och burkar och flaskor överallt, papper överallt och gud vet vad!
Va ju bara att tvinga dem att hjälpa till för jag ville ju hämta mina katter som va hos mamma o pappa, de skulle ju äntligen flytta hem igen.

Sen har de väl inte hänt så mkt mer, shill och nu sitter jag på ett lan med ett gäng killar. Som skriker till exempel: Fan kuk mmh.  Väldigt fina ord :P

Underhållande för min del iallfall haha. Kollade precis på Dear John, faktiskt rätt så bra film (= kolla på den om  ni inte ha gjort det!

 

tillbaka till att lyssna på dessa pojkars ord ^^


Kommentarer
Postat av: Emma

Tjosan!! :) Jag säljer massa på min blogg, massa klänningar, smink med mera (allt är helt oanvänt) Kom gärna med egna prisförslag! Spana in och se om du hittar något du gillar?? :)



direktlänk till inlägg där det finns mest: http://emzaans.blogg.se/2011/april/kom-garna-med-egna-prisforslag.html



om du inte är intresserad ber jag om ursäkt!.. :)

2011-04-17 @ 20:27:46
URL: http://emzaans.blogg.se/
Postat av: Enander - Med Kärlek till Folkrace

Nu har du chansen att vinna en inbjudan till bloggsvar!! Klicka bara på länken och följ reglerna så är du med :)



http://enaander.blogg.se/2011/april/vill-du-ha-bloggsvar.html#comment



Om du redan har bloggsvar (försöker kolla så jag inte kommenterar på nån som redan har men kan ju missa på nåt ställe) eller inte är intresserad, så är det fritt fram att svära över mig och radera denna kommentar :)

2011-04-28 @ 20:06:10
URL: http://enaander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0